Γενικά

Προβάδισμα της Φενέρ στο «σπριντ» για Γιόβετιτς

Ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για τον Στέφαν Γιόβετιτς αποκαλύπτει σήμερα ο τουρκικός Τύπος, με τον σύλλογο της Κωνσταντινούπολης να είναι πολύ πιθανό να εντάξει στο ρόστερ του τον παίκτη τον Ιανουάριο.

Μεγάλη πιθανότητα να είναι η Φενερμπαχτσέ ο επόμενος σταθμός στην ποδοσφαιρική καριέρα του Στέφαν Γιόβετιτς υπάρχει σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, πίσω στην «κούρσα» για την απόκτηση του παίκτη μένει η Φιορεντίνα.

Τον Μαυροβούνιο είχε προτείνει στα «κίτρινα καναρίνια» ο Μιρσάντ Τουρκτσάν, μέλος της ομάδας μάνατζερ που διαχειρίζεται τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή, το περασμένο καλοκαίρι, με την υπόθεση όμως να μην προχωρά.

Ο Τουρκτσάν θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του κλαμπ Αζίζ Γιλντιρίμ, προκειμένου να συζητήσουν το πως μπορεί ο 27χρονος επιθετικός να γίνει κάτοικος Πόλης, ενώ ο ίδιος ο Γιόβετιτς είναι θετικός στην προοπτική να συνεχίσει στην τουρκική Liga.

Ο γεννημένος στις 2 Νοεμβρίου του 1989 πρώην ποδοσφαιριστής της Παρτιζάν, αγωνίζεται στην Ίντερ με τη μορφή δανεισμού από τη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ η συμφωνία περιλαμβάνει υποχρεωτική αγορά το καλοκαίρι του 2017 (το ποσό έχει ήδη καθοριστεί), με τους «πολίτες» να έχουν λαμβάνειν ακόμα 2,5 εκατομμύρια ευρώ από τους «νερατζούρι».

Η τελική απόφαση ανήκει στον προπονητή της Φενέρ Ντικ Άντβοκατ, μοιάζει όμως απίθανο ο Ολλανδός τεχνικός να μην επιθυμεί την ενίσχυση του ρόστερ που διαχειρίζεται με ένα τόσο ικανό παίκτη. Ο Γιόβετιτς δεν υπολογίζεται από την Ίντερ και αναζητείται η σωστή φόρμουλα ώστε να αποτελέσει παρελθόν, με τη Φιορεντίνα, τη φανέλα της οποίας φόρεσε ο Μαυροβούνιος για πέντε χρόνια μετρώντας 113 συμμετοχές και 35 τέρματα, πριν προκύψει το ενδιαφέρον από την Φενέρμπαχτσε, να φαινόταν πολύ κοντά στην απόκτησή του, κάτι όμως που φαντάζει πλέον αρκετά δύσκολο.

Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x