Super League 2

Προβάρει τα «κιτρινόμαυρα» ο Μούλντερ

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ όσον αφορά την υπόθεση του Έρβιν Μούλντερ, αφού οι δύο πλευρές τα βρίσκουν στο οικονομικό και απομένουν τα τυπικά για να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα ο Ολλανδός.

Λεπτομέρειες φαίνεται πως έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Έρβιν Μούλντερ στην ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, η «Ένωση» και ο Ολλανδός τερματοφύλακας έχουν συμφωνήσει προφορικά και η μεταγραφή του βρίσκεται στην τελική ευθεία.

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς είχε και χθες επικοινωνία με τον ατζέντη του 26χρονο γκολκίπερ, Λούις Λάρος, ο οποίος φέρεται να απάντησε θετικά στην πρόταση (μαζί με τα μπόνους) για 300.000 ευρώ ετησίως.

Πλέον εκείνο που απομένει να ρυθμιστεί είναι η χρονική διάρκεια της συνεργασίας, αφού δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ο Μούλντερ θα υπογράψει τριετές ή διετές συμβόλαιο.

Η άφιξη του Ολλανδού πορτιέρο στην Ελλάδα για τις υπογραφές αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα και μόλις ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα «τρέξουν» τα υπόλοιπα μεταγραφικά ζητήματα της ΑΕΚ.

Παράλληλα με την παραπάνω υπόθεση, στην «Ένωση» ασχολούνται και με άλλες περιπτώσεις παικτών, οι οποίοι δεσμεύονται με συμβόλαια με τις ομάδες τους και ίσως πολλά να κριθούν από την τροπή που θα πάρουν τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x