Αγγλία

Πρόβλημα με ανανεώσεις συμβολαίων στην Άρσεναλ

Προβλήματα φαίνεται να παρουσιάζονται στην προσπάθεια της Άρσεναλ να ανανεώσει τα συμβόλαια των Μεσούτ Εζίλ και Αλέξις Σάντσεθ.

Τα συμβόλαια και των δύο παικτών είναι μέχρι το 2018, όμωςμ με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις τους, δείχνουν πόσο σημαντικοί είναι για την ομάδα, με αποτέλεσμα η Άρσεναλ να προσπαθεί να επιτύχει μία μακράς διαρκείας συμφωνία μαζί τους.

Ο Σάντσεθ έχει πέντε γκολ και πέντε ασσίστ σε εννέα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, με τον Εζίλ να έχει πετύχει δύο τέρματα σε έξι συμμετοχές στο πρωτάθλημα, κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα να φέρει την Άρσεναλ στην τρίτη θέση, δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι.

Σύμφωνα με την «Times», υπάρχει πρόβλημα στις συζητήσεις ανάμεσα στην δύο πλευρές, αφού και οι δύο παίκτες ζητάνε 250.000 λίρες την εβδομάδα ως όρο για την ανανέωση του συμβολαίου τους, 70.000 περισσότερες από τις συζητήσεις που είχαν πριν από ένα χρόνο, οι οποίες σταμάτησαν, διότι οι παίκτες ήθελαν να επικεντρωθούν μόνο στα αγωνιστικά.

Η «Times» υποστηρίζει ότι τα τωρινά συμβόλαια των Σάντσεθ και Εζίλ είναι 130.000 και 140.000 λίρες την βδομάδα αντίστοιχα, κάτι που δείχνει το μέγεθος της αύξησης που ζητάνε οι δύο παίκτες.

Οι συζητήσεις, πάντως, θα συνεχιστούν μετά την διακοπή για τις εθνικές, αλλά, αν δεν αλλάξει κάτι στα «θέλω» των παικτών, τότε η Άρσεναλ θα πρέπει να σκεφτεί το πως θα επιτύχει την ανανέωση των συμβολαίων των δύο παικτών.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπαλαχάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x