Stoiximan Super League

Πρόβλημα με δύο στον ΠΑΟΚ

Απρόοπτο με Αθανασιάδη και Κοροβέση στον ΠΑΟΚ στην προπόνηση της Πέμπτης. Το βάρος στην τακτική και στην κυκλοφορία της μπάλας έριξε ο Βλάνταν Ίβιτς.

Δύο εμπόδια προέκυψαν την Πέμπτη στην προπόνηση του ΠΑΟΚ και ενώ η ομάδα έχει αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στην προετοιμασία για τα play off, ύστερα και από τον επίσημο αποκλεισμό από τα συνέχεια του Κυπέλλου, καθώς δεν κατέβηκε στο Καραϊσκάκη για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης έκανε ατομικό. Ο Έλληνας φορ ταλαιπωρείται από αιμάτωμα στο δάκτυλο του ποδιού που τραυματίστηκε στην αρχή της σεζόν, ενώ ο Νίκος Κοροβέσης δεν πήρε μέρος στο πρόγραμμα, καθώς έχει ενοχλήσεις στο ισχίο. Οι Γιώργος Τζαβέλλας, Μάρκος Βελλίδης έκαναν αποφόρτιση και πάλι, ο Μάριν Λέοβατς αποκατάστασης με μπάλα και ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ πρόγραμμα αποκατάστασης με μυϊκή ενδυνάμωση στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο.

Ο Βλάνταν Ίβιτς προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τον αρκετό χρόνο που απομένει μέχρι το πρώτο ματς για τα play off, θέλει να περάσει τη δική του φιλοσοφία στους παίκτες του. Μεγάλο μέρος της προπόνησης αφιερώθηκε στην τακτική και στην κυκλοφορία της μπάλας.
Τη Μ. Παρασκευή ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x