Stoiximan Super League

Πρόβλημα με Ναπολεόνι

Ο Στέφανο Ναπολεόνι δεν κατάφερε να βγάλει την Πέμπτη το πρόγραμμα προπόνησης του Ατρόμητου, λόγω ενοχλήσεων και θα μείνει για λίγες ημέρες εκτός. Συλλυπητήρια από την ΠΑΕ για Σαραντάκο – Μαρκούση.

Ένα απρόοπτο είχε η προπόνηση του Ατρόμητου την Πέμπτη. Ο Στέφανο Ναπολεόνι αποχώρησε, καθώς έπαθε ελαφρύ διάστρεμμα.

Ωστόσο, δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό και εκτιμάται ότι απλά θα χρειαστεί να ακολουθήσει ατομικό τις επόμενες δύο ημέρες.

Απουσίασαν οι διεθνείς Γκορμπούνοφ (Εθνική Λευκορωσίας), Μπάρκας (Εθνική Ελπίδων) και Νάτσος (Εθνική Νέων).

Ο Πάπε Έμποου πήρε σήμερα εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και από αύριο θα ξεκινήσει εντατικό πρόγραμμα κινησιοθεραπείας και φυσικοθεραπείας.

Παράλληλα, οι Περιστεριώτες με αφορμή δυο δυσάρεστα συμβάντα εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος και το ποδοσφαιρικό τμήμα εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για την απώλεια δύο νέων ανθρώπων το νήμα της ζωής των οποίων κόπηκε άδοξα και άδικα σε πολύ μικρή ηλικία.

Τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Σαραντάκου που έφυγε σε ηλικία 23 ετών από τροχαίο δυστύχημα. Ο Σαραντάκος διετέλεσε ποδοσφαιριστής των τμημάτων Υποδομών της ΠΑΕ Ατρόμητος την τριετία 2006-2009 και ήταν μέλος της ομάδας Κ20 που κατέκτησε το πρωτάθλημα σε επίπεδο Νέων Β’ Εθνικής. Η κηδεία του έγινε σήμερα σε κλίμα οδύνης και η ομάδα μας που κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη του εκπροσωπήθηκε από τους Τόλη Αποστόλου, Σίμο Συμεωνίδη, Σωτήρη Ρίζο.

Συλλυπούμαστε επίσης βαθύτατα την οικογένεια του άτυχου ποδοσφαιριστή Στέλιου Μαρκούση αλλά και την ΠΑΕ Βέροια. Ο θάνατος του 18χρονου τερματοφύλακα κατά τη διάρκεια της προπόνησης προκάλεσε σοκ στο χώρο του ποδοσφαίρου.
Καλό Παράδεισο να έχουν!
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x