Αγγλία

Πρόβλημα με Τέρι στην Τσέλσι

Ο Τζον Τέρι αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση με τη Νιούκαστλ και ο Γκους Χίντινκ εμφανίστηκε προβληματισμένος ενόψει της συμμετοχής του στο ματς με την Παρί για τους «16» του Champions League.

Η Τσέλσι συνέτριψε 5-1 τη Νιούκαστλ, αλλά σκιά σε μια κατά τα άλλα εξαιρετική βραδιά ήταν ο τραυματισμός του Τζον Τέρι.

Ο πολύπειρος αμυντικός αποχώρησε τραυματίας και υπάρχει έντονη ανησυχία για τη συμμετοχή του τουλάχιστον στον πρώτο αγώνα των «16» του Champions League, κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, την Τρίτη στη γαλλική πρωτεύουσα.

«Έχουμε δύο ημέρες για να προετοιμαστούμε πριν το παιχνίδι με την Παρί και ο τραυματισμός του Τέρι είναι κάτι που θα πρέπει να δούμε. Δύο μέρες πάντως δεν μου φαίνονται αρκετές για να ξεπεράσει το πρόβλημα», δήλωσε με απαισιοδοξία ο Γκους Χίντινκ.

Όσον αφορά την σαρωτική εμφάνιση της ομάδας του ενάντια στις «καρακάξες» και το εμφατικό 5-1, απάντησε: «Μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι με την εμφάνιση. Προσπαθήσαμε να πιάσουμε στον ύπνο την αντίπαλο από τα πρώτα λεπτά και ευτυχώς τα καταφέραμε. Χαίρομαι για τον τρόπο που αγωνιστήκαμε, όχι μόνο στο επιθετικό κομμάτι. Οι παίκτες μου έπαιξαν εξίσου καλά και στην άμυνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x