Ιταλία

Πρόβλημα με τη μεταγραφή του Μορ στην Ίντερ

Σημαντικά αναμένεται να καθυστερήσει η μετακίνηση του Εμρέ Μορ από την Ντόρτμουντ στην Ίντερ, όπως προκύπτει από τα λεγόμενα του μάνατζερ του παίκτη.

Ασυνεννοησία φαίνεται να υπάρχει μεταξύ της Ντόρτμουντ και της Ίντερ για την υπόθεση της μεταγραφής του Εμρέ Μορ στον σύλλογο του Μιλάνου.

Όπως αναφέρει το ιταλικό “Sky”, ο μάνατζερ του 20χρονου ταξίδεψε το πρωί της Πέμπτης μέχρι την Ιταλία για να κανονίσει τις τελευταίες λεπτομέρειές της μεταγραφής του. Ωστόσο, όταν επέστρεψε δήλωσε πως ο παίκτης τελικά δε θα μεταβεί στο Μιλάνο την Παρασκευή, όπως οριζόταν αρχικά από τη συμφωνία.

Φημολογείται έντονα πως ο λόγος που καθυστερεί να κλείσει το deal έχει να κάνει με το ότι τα δυο κλαμπ δεν τα βρίσκουν στο οικονομικό κομμάτι, ενώ οι «νερατζούρι» περιμένουν επίσης να δοθεί και η συγκατάθεση του Suning Group που είναι και ο ιδιοκτήτης της ομάδας.

«Δεν έχω να πω τίποτα. Το γιατί αργεί να ολοκληρωθεί η συμφωνία μπορούν να σας το απαντήσουν οι δύο σύλλογοι» δήλωσε ο μάνατζερ του νεαρού παίκτη για την έκβαση της υπόθεσης.

Επιμέλεια; Ανδρέας Κατσικάρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x