Stoiximan Super League

Πρόβλημα οι κάρτες στην ΑΕΚ

Ο Μάρκο Λιβάγια συμπλήρωσε χθες τέσσερις κάρτες και θα λείψει σε ένα από τα τέσσερα προσεχή ματς πρωταθλήματος, ενώ πολλοί ακόμη παίκτες της ΑΕΚ είναι στο όριο.

Συσσωρεύονται οι κάρτες στους «βασικούς» παίκτες της ΑΕΚ που κινδυνεύει να χάσει πολλούς εξ αυτών στα επόμενα κρίσιμα ματς.

Ο Μάρκο Λιβάγια χθες συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες και θα αποφασιστεί σε ποιο από τα προσεχή τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος θα λείψει, με Πλατανιά εντός, Λεβαδειακό εκτός, Κέρκυρα και Απόλλωνα Σμύρνης εντός, ενώ υπενθυμίζεται πως από το ματς με τον Πλατανιά θα λείψει και ο τιμωρημένος Αραούχο.

Αρκετοί ακόμη παίκτες της ΑΕΚ είναι στο όριο των τριών καρτών. Πρόκειται για τους Μπακάκη, Τσόσιτς, Σιμόες, Γαλανόπουλο και Αραούχο, ενώ τρεις κίτρινες έχει και ο Γιόχανσον που θα επιστρέψει προς τα τέλη της σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ΑΕΚ είναι πρώτη σε κόκκινες (με τρεις) και τρίτη σε κίτρινες κάρτες στο πρωτάθλημα μετρώντας 39. Περισσότερες έχουν δεχτεί μόνο ο Παναιτωλικός με 45 και η ΑΕΛ με 40, ενώ 31 μετρά ο Ολυμπιακός, 35 ο Παναθηναϊκός, 30 ο ΠΑΟΚ και 29 ο Ατρόμητος (οι δύο τελευταίοι παίζουν σήμερα για την ενδέκατη αγωνιστική).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x