Κύπρος

Πρόεδρος Ανόρθωσης: «Συμφωνήσαμε με Σίλντενφελντ»

Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρεάς Παντελή, επιβεβαιώνει ότι η «Κυρία» ήρθε σε συμφωνία με τον Γκόρντον Σίλντεφελντ. Ποια τα δεδομένα της υπόθεσης.

Η πληροφορία των Μέσων Ενημέρωσης της Κροατίας και της Κύπρου για συμφωνία της Ανόρθωσης με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ επιβεβαιώθηκε από επίσημα χείλη.

Ο πρόεδρος της «Κυρίας», Ανδρέας Παντέλη, τόνισε ότι οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία, αλλά και πως θα πρέπει να βρεθεί λύση με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

«Ήταν ένας ποδοσφαιριστής που μας προτάθηκε και χρειάστηκε κάποιος χρόνος για να καταλήξουμε. Έχει πολύ μεγάλη καριέρα και πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσει αρκετά» είπε αρχικά στον Super Σπορ FM Κύπρου για τον πρώην στόπερ των Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ και πρόσθεσε:

«Είναι ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής που ήταν δεσμευμένος με την Ντιναμό Ζάκρεμπ και για τον επόμενο χρόνο. Ήρθαμε σε συμφωνία και οι υπογραφές θα πέσουν από βδομάδας καθώς εκκρεμεί η αποδέσμευση του από την Ντιναμό. Και η Κύπρος έχει ένα επίπεδο με ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη και η Ανόρθωση έχει ιστορία πίσω της και πρέπει να μπορέσει να έχει στις τάξεις της τέτοιους ποδοσφαιριστές. Τον περιμένουμε στα μέσα της επόμενης εβδομάδας για να υπογράψει και να αρχίσει προπονήσεις».

Κάνατε υπέρβαση για να τον αποκτήσετε;
«Σίγουρα αυτοί οι παίκτες έχουν τις απαιτήσεις του. Πρέπει να πω ότι στο σύνολο η ομάδα θα ακολουθήσει τον δρόμο που είπαμε και δεν θα κάνει υπερβολές στο οικονομικό κομμάτι. Δεν μπορούμε να ξεφύγουμε γιατί θα έχουμε δυσκολία μετά».

Με την κίνηση αυτή ανατρέπεται και το κακό κλίμα που δημιουργήθηκε τις προηγούμενες μέρες…
«Σε μια μεταγραφική περίοδο όλα μπορούν να συμβούν. Υπάρχουν και οι ανατροπές και οι αποτυχίες και οι επιτυχίες. Η κατάσταση είχε ξεφύγει κάπως στην Ανόρθωση. Έπρεπε να γίνουν αλλαγές και να έρθουν αρκετοί ποδοσφαιριστές. Αυτό που χρειάζεται είναι υπομονή. Εμείς θα δουλέψουμε για να είναι η ομάδα έτοιμη και συμπληρωμένη την κατάλληλη στιγμή. Πήραμε 4-5 παίκτες, έχουμε άλλους 4-5 ξένους, πήραμε δύο πολύ αξιόλογους Κύπριους και μαζί με τους υπόλοιπους έχουν αρχίσει να διαμορφώνουν μια ομάδα. Η διοίκηση δεν θα βιαστεί, δεν θα πανικοβληθεί, έχουμε το πλάνο και θα προχωρήσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x