Σιδηρόπουλος: «O παρατηρητής μου είπε όλα καλά»

Έκπληκτος και πολύ στεναχωρημένος για την απόφαση να παραπεμφθεί για τη διαιτησία του στο ματς του Λεβαδειακού κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος, όπως αποκάλυψε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 o πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, Παναγιώτης Διακοφώτης.

Μιλώντας στον Κυριάκο Θωμαΐδη και στην εκπομπή «Έφεση της Τρίτης» ο πρόεδρος της Ένωσης τόνισε ότι όλοι θα σταθούν στο πλευρό του καλύτερου -κατά τεκμήριο- Έλληνα διαιτητή και πρόσθεσε ότι ελπίζει να επικρατήσει η λογική και να επιστρέψει άμεσα στα γήπεδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Διακοφώτης στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη, «Έφεση της Τρίτης»:

Για το τι είπε μετά το ματς με τον Σιδηρόπουλο: «Έχω ιδιαίτερη σχέση με τον Τάσο. Μου είπε “όλα πήγαν καλά πρόεδρε κανένα πρόβλημα. Ο παρατηρητής μου είπε όλα καλά Τάσο“. Το πρωί, σήμερα, ήταν στεναχωρημένος, ελπίζω να αλλάξει κάτι ή τουλάχιστον να μην ισχύει αυτό. Ο Τάσος παίζει για τον εαυτό του και το ελληνικό ποδόσφαιρο».

«Στη Ρόδο έχουμε ακόμα καλοκαίρι. Αλλά χειμωνιάζει για το ποδόσφαιρο. Εμείς σαν Ένωση θα πρέπει να στηρίξουμε τον Τάσο Σιδηρόπουλο, κοσμεί την ελληνική διαιτησία. Σαν Ένωση στέλνουμε ένα μήνυμα ότι πρέπει να στηρίξουμε το αγνό ποδόσφαιρο και να αφήσουμε τον Τάσο, που παίζει για τον εαυτό του, την Ελλάδα και το νησί μας. Μιλήσαμε σήμερα το πρωί. Ήταν στεναχωρημένος, γιατί υπήρχε άλλη εικόνα μετά το τέλος του αγώνα. Από την άλλη, ξαφνιάστηκε γι αυτή την εξέλιξη. Μας εκπλήσσει όλους αυτή η εξέλιξη, ωστόσο στηρίζουμε τον Τάσο Σιδηρόπουλο, τον καλύτερο Έλληνα διαιτητή και είμαστε δίπλα του. Περιμένουμε τις ανακοινώσεις για να δούμε αν ισχύουν αυτά που γράφονται σήμερα», υποστήριξε αρχικά.

Για το αν είναι με την αντιπολίτευση: «Εμείς είμαστε με το ποδόσφαιρο. Έχει να κάνει καθαρά με το τι έχει κάνει μια διοίκηση στο ποδόσφαιρο. Εμείς έχουμε έρθει για να βοηθήσουμε το ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι η Ένωση θα αποφασίσει για το καλύτερο του ποδοσφαίρου. Έχουμε σωματεία από την Πάτμο μέχρι την Κάρπαθο, στόχος μας είναι να κάνουμε καλύτερο το ποδόσφαιρο. Σίγουρα μας νοιάζει το καλό του ποδοσφαίρου. Θα κοιτάξουμε ποιο είναι το καλύτερο για εμάς και για όλους όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ