Stoiximan Super League

Πρόεδρος Κρουζέιρο: «Ο Μπρούνο Βιάνα ταξιδεύει στην Ελλάδα»

Βαλίτσες για την Ελλάδα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό, ετοιμάζει ο Μπρούνο Βιάνα, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Κρουζέιρο, Ζιλβάν Ταβάρες.

Αίσιο τέλος είχαν οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με την Κρουζέιρο για τον Μπρούνο Βιάνα, όπως επιβεβαίωσε στην ιστοσελίδα «GloboEsporte.com» ο Ζιλβάν Ταβάρες.

Ο πρόεδρος της «Ραπόσα» δήλωσε πως ο 21χρονος σέντερ μπακ αναμένεται την Τρίτη (30/8) να ταξιδέψει στην Ελλάδα, προκειμένου την επόμενη ημέρα να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους».

«Μας ήρθε μία πρόταση για τον παίκτη. Σήμερα, ο παίκτης θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για να κλείσει η μεταγραφή. Θα περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά, τότε θα ανακοινωθεί και επίσημα», ήταν τα λόγια του προέδρου της Κρουζέιρο, Ζιλβάν Ταβάρες, ο οποίος δεν ανάφερε ούτε το ποσό της μεταγραφής, ούτε τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου που θα υπογράψει ο Βιάνα.

Πάντως, σύμφωνα με τον Τύπο της Βραζιλίας ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση ύψους 2 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του 80% των δικαιωμάτων του παίκτη, με τις δύο ομάδες τελικά να τα βρίσκουν κάπου στο 50%, ενώ στο συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Βιάνα θα υπάρχει και ποσοστό μεταπώλησης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x