Stoiximan Super League

Πρόεδρος ΠΑΕ Ποντίων: «Ο Σκουτέρης μας είπε ότι τον πίεζε ο ΠΑΟΚ για να μας καταδικάσει»

«Βόμβα» πέταξε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM ο Μιχάλης Κακουλίδης. Κατήγγειλε δημόσια ομολογία του δικαστή Σκουτέρη ότι δεχόταν πιέσεις από τον ΠΑΟΚ για να καταδικάσει την ΠΑΕ Ποντίων στην υπόθεση της φανέλας

Μια αποκάλυψη με βαρύνουσα σημασία έκανε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ποντίων.

Μιλώντας στον Κυριάκο Θωμαΐδη και την εκπομπή «Έφεση της Τρίτης», ο Μιχάλης Κακουλίδης προχώρησε σε μια σοβαρή καταγγελία για την υπόθεση του μηνύματος της γενοκτονίας των Ποντίων στη φανέλα της ομάδας.

Σημείωσε λοιπόν ότι ο δικαστής Σκουτέρης ανέφερε στον ίδιο και άλλους μάρτυρες ότι δέχεται πιέσεις από στελέχη του ΠΑΟΚ για να εκδώσει καταδικαστική απόφαση σε βάρος της ΠΑΕ Ποντίων.

Ο κ. Κακουλίδης σημείωσε ότι αυτό συνέβη ώστε να στηρίξει ο «δικέφαλος του Βορρά» τον εκλεκτό του πρόεδρο της ΕΠΣ Θράκης, κ. Γαβριηλίδη, ο οποίος ήταν ο μόνος που είχε αντιδράσει στο μήνυμα στη φανέλα, επειδή εκλέγεται από τα μειονοτικά σωματεία της περιοχής.

Πάντως ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ποντίων εξέφρασε την άποψη ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν είχε ιδέα για τη συγκεκριμένη κίνηση στελεχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η προσπάθεια εμπλοκής στην υπόθεση έγινε με δική τους πρωτοβουλία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x