Αγγλία

«Προειδοποίησε» Στάριτζ ο Σάουθγκεϊτ

Τι ανέφερε ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για τον επιθετικό της Λίβερπουλ εν όψει Μουντιάλ

Σε… προειδοποιητικές δηλώσεις προς τον Ντάνιελ Στάριτζ για την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο προέβη ο προπονητής της Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, λέγοντας μέσες – άκρες πως ο επιθετικός της Λίβερπουλ θα πρέπει να αρχίσει να παίζει βασικός και να σκοράρει για να βρεθεί στην Ρωσία.

«Δεν θα ήταν λογικό να μην ξεκινάει ο Κέιν, αλλά υπάρχουν κι άλλοι που μπορούν να παίξουν ως εννιάρι. Στην επίθεση υπάρχει αρκετά έντονος ανταγωνισμός, από τους μεγαλύτερους που έχουμε στις θέσεις. Στους Κέιν, Ράσφορντ, Βάρντι θα μπορούσε να προστεθεί και ο Γουέλμπεκ.

Είναι μια δοκιμασία και ο Στάριτζ το γνωρίζει καλά. Είναι παίκτης που έχει παίξει σημαντικό κομμάτι σε αυτά τα προκριματικά, έχει την ποιότητα και η εμπιστοσύνη στα πόδια του θα έρθει σκοράροντας με τη φανέλα της Λίβερπουλ», ανέφερε αρχικά ο Σάουθγκεϊτ και προσέθεσε:

«Νομίζω ότι πρέπει να επικεντρωθούμε στο σύστημα και να προσπαθήσουμε να το δουλέψουμε, να το βελτιώσουμε. Αυτό ίσως σημαίνει ότι θα πρέπει να αφήσουμε μερικούς καλούς παίκτες εκτός. Θα αρχίσουμε να παίρνουμε αποφάσεις στα προπονητικά καμπς που θα κάνουμε μέσα στο ερχόμενο διάστημα».

Πηγή: England365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x