Αγγλία

Προειδοποίηση στους φιλάθλους της Έβερτον

Προειδοποιητικό μήνυμα έστειλε η διοίκηση της Έβερτον στους οπαδούς της, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στην Κροατία για το παιχνίδι με την Χάιντουκ Σπλιτ τη Πέμπτη για τα play off του Europa League.

Την προσοχή όσων οπαδών της είναι διατεθειμένοι να ταξιδέψουν στην Κροατία, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα με την Χάιντουκ Σπλιτ στο πλαίσιο των play off του Europa League, επέστησε η διοίκηση της Έβερτον, κάνοντας έκκληση σε όσους ταξιδέψουν να μην φορούν διακριτικά της ομάδας.

Είναι γεγονός πως τα όσα συνέβησαν με τους οπαδούς της Χάιντουκ στη πρώτη αναμέτρηση των δυο ομάδων στο «Goodison Park», έχουν προβληματίσει ιδιαίτερα τους ιθύνοντες των «ζαχαρωτών».

Για όσους δεν γνωρίζουν τι ακριβώς συνέβη, στο 33ο λεπτό του αγώνα, οπαδοί των φιλοξενούμενων επιχείρησαν να εισβάλλουν στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα ο αγώνας να διακοπεί προσωρινά, αλλά και να κινδυνέψει ένα ball boy της ομάδας του λιμανιού.

Έτσι λοιπόν, η Έβερτον δεν θέλει σε καμία περίπτωση να τεθούν σε κίνδυνο οι ζωές των φιλάθλων της για αυτό και τους ενημέρωσε πως πρέπει να είναι όλοι μαζί συγκεντρωμένοι σε μια περιοχή και όχι να απομακρύνονται, ενώ σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να έχουν σημαίες ή οποιοδήποτε διακριτικό σε δημόσιους χώρους.

Να σημειωθεί ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί τη Πέμπτη 24 Αυγούστου στις 22.00 (ώρα ελλάδος), με το σύνολο του Ρόναλντ Κούμαν να θέλει να υπερασπιστεί το υπέρ του 2-0 του πρώτου ματς και να προκριθεί στους ομίλους της διοργάνωσης.

Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x