Γαλλία

«Προφορική συμφωνία Λακαζέτ-Ατλέτικο, αλλά…»

Σε προφορική συμφωνία με την Ατλέτικο Μαδρίτης έχει έρθει ο Αλεξάντρ Λακαζέτ, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της Λιόν, Ζαν Μισέλ Ολά, ξεκαθαρίζοντας, ωστόσο, ότι η μεταγραφή δεν είναι σίγουρη.

Έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα, μετά από 14 χρόνια παρουσίας στη Λιόν, εμφανίστηκε προ ημερών ο Αλεξάντρ Λακαζέτ και φαίνεται ότι βρίσκεται κοντά στο να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας, Ζαν Μισέλ Ολά, μετά το παιχνίδι με τη Νις, ο Γάλλος επιθετικός έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι αυτό δεν σημαίνει ότι η μεταγραφή θα γίνει σίγουρα, αφενός γιατί πρέπει να ικανοποιηθεί ο ίδιος οικονομικά, αφετέρου γιατί υπάρχει εκκρεμότητα σε ό,τι αφορά το αν μπορεί να κάνουν μεταγραφές οι «ροχιμπλάνκος».

«Ο Αλεξάντρ Λααζέτ έχει συμφωνήσει προφορικά με την Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά δεν είναι βέβαιη η μεταγραφή του, αφού περιμένουμε την απόφαση του CAS όσον αφορά στην απαγόρευση μεταγραφών της ισπανικής ομάδας. Δεχτήκαμε το αίτημα του ποδοσφαιριστή να μιλήσει αποκλειστικά με τον συγκεκριμένο σύλλογο, αλλά θα πρέπει να ικανοποιηθούν κι οι δικοί μας όροι», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x