Europa League

Πρόκριση από σήμερα θέλει ο Ολυμπιακός

Το πρώτο βήμα για πρόκριση στους «16» του Europa League θέλει να κάνει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται την Οσμανλίσπορ στο Καραϊσκάκη. Οι σκέψεις του Μπέντο για το αρχικό σχήμα.

Μετά από δύο και πλέον μήνες ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι Πειραιώτες υποδέχονται την Οσμανλίσπορ στο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Europa League, με στόχο να κάνουν το πρώτο βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης (20:00, Cosmote Sport 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Τούρκοι μπορεί να μην είναι το πιο γνωστό όνομα στην Ευρώπη, όμως η πορεία τους μέχρι σήμερα δείχνει πως αποτελούν αξιόμαχο σύνολο που μπορεί να προκαλέσει «ζημιά» στην ομάδα του Πάουλο Μπέντο.

Από την πλευρά τους, οι ποδοσφαιριστές δείχνουν αποφασισμένοι να κάνουν το… καθήκον τους, προκειμένου στη ρεβάνς να «τσεκάρουν» το εισιτήριο για τους «16» του Europa League.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Πορτογάλος προπονητής αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με σύστημα 4-4-1-1 που θα μετατρέπεται σε 4-3-3. Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Λεάλι μετά τον τραυματισμό του Καπίνο, μπροστά από τον Ιταλό θα είναι – από δεξιά προς αριστερά – οι Φιγκέιρας, Μποτία, Βιάνα και Σισοκό.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι οι Ρέτσος, Σεμπά, Ανδρούτσος και πιο μπροστά θα παίξει ο Μάρτινς. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Καρντόσο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Μπουχαλάκης, Ανσαριφάρντ, Μανθάτης, Νικολάου, Παρέδες και Ρομαό. Εκτός έμειναν οι Ιντέγε, Ελιουνούσι, Καπίνο και Ντα Κόστα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x