Κύπελλο Ελλάδας

Πρόκριση για Παναχαΐκή και Βέροια

Στον 5ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκαν Παναχαϊκή, Βέροια και Τρίκαλα, που επικράτησαν των Ιωνικού, Λεβαδειακού και Δόξας Δράμας αντίστοιχα.

Την πρόκρισή τους στην 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισαν Παναχαϊκή, Βέροια και Τρίκαλα.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Πάτρας επικράτησε 2-1 μέσα στη Νεάπολη επί του Ιωνικού, επιβεβαιώνοντας το ρόλο του φαβορί στο ζευγάρι. Το σκορ άνοιξε στο 17’ ο Μωραΐτης με κοντινό πλασέ, έπειτα από ασίστ του Κυνηγόπουλου, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 40’ με τον Μάναλη, που έκανε το 1-1 με
σουτ εκτός περιοχής. Το νικητήριο γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Κυνηγόπουλος με κεφαλιά στο 77’ από εκτέλεση κόρνερ του Κολ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ιωνικός (Αρναούτης):
Κουρεπίνης, Τσιριγώτης (68? Ντάγκας), Γκοτσούλιας, Κρητικός, Καλλέργης, Γκούμας, Φουρλάνος, Τιεντσέου, Ιωάννου, Μάναλης (81? Σμυρλής), Παπουτσογιαννόπουλος.

Παναχαϊκή (Μιλόσεβιτς): Σούλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Ρουγκάλας, Πατρώνης (46? Μαυριάς), Κολ, Σιατραβάνης, Παπατόλιος, Κυνηγόπουλος (81? Ιντζόγλου), Μωραϊτης (90? Αντωνακόπουλος), Τσελεπίδης.



Τη μεγάλη έκπληξη έκανε η Βέροια, που όχι μόνο πήρε την πρόκριση επί του Λεβαδειακού, που αγωνίζεται σε υψηλότερη κατηγορία, τον «πάτησε» με 3-0. Το σκορ για την ομάδα της Ημαθίας άνοιξε στο 54’ ο Αλμπέρτο Σιμόνι, έπειτα από ωραία συνεργασία με τον Κανούλα. Ο τελευταίος άρχισε τη φάση του 61’ για το 2-0, όταν έκανε το σουτ, ο Κοκκαλάς απέκρουσε, αλλά ο Πέντα πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 71’ με πλασέ του Πασά.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βέροια (Θεοδοσιάδης): Βοσνιάδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Στάμου, Μαραγκός, Πολύζος, Βεργώνης (74’ Μπλέτσας), Πέντα (78’ Ζούρκος Ν.), Χαντζάρας (68’ Πασάς), Κανούλας, Σιμόνι.

Λεβαδειακός (Σπανός): Κοκκαλάς, Αργυρόπουλος, Παντελίδης, Λιάγκας, Φυτανίδης, Μητρόπουλος, Κοζορώνης (66’ Μακρής), Συμελίδης, Εν' Νομό (66’ Χατζηλάμπρος), Ορφανίδης (46’ Καστιγιόν), Ιωαννίδης.



Οριακή νίκη, που όμως ήταν αρκετή, πήραν τα Τρίκαλα κόντρα στη Δόξα Δράμας με 1-0. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 44’ ο Κώστας Παπαγεωργίου και παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες στο 65’ λόγω αποβολής του Παντελή Ριζογιάννη

Τρίκαλα (Αμανατίδης): Ζαρόπουλος, Σανδραβέλης, Ντόσης, Γιαννίτσης, Ριζογιάννης, Παπαγεωργίου, Αλέξιτς (79’ Λώττας), Πελάεζ (74’ Οικονομόπουλος), Τεγούσης, Σταμάτης (90’ Ελευθεριάδης),

Δόξα Δράμας (Ανυφαντάκης): Μένκα, Παπαργυρίου, Μαρκοπουλιώτης, Αργυρόπουλος, Οικονόμου (56’ Αποστολίδης), Κρητικός (68’ Ρόβας), Πλέγας (68’ Σαμπανίδης), Ιωαννίδης, Κουκόλης, Κοντός, Καψάλης




ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ:
Βέροια - Λεβαδειακός 3-0

Τρίκαλα - Δόξα Δράμας 1-0

Ιωνικός - Παναχαϊκή 1-2

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ (16:00)
Καλαμάτα - Α.Ε. Καραϊσκάκης

Αιγάλεω - Εργοτέλης

Αιολικός ή Κόρινθος/Νίκη Βόλου - Απόλλων Σμύρνης

Καβάλα - Κισσαμικός

Πανασπροπυργιακός - ΠΑΣ Γιάννινα

Αταλάντη/Ολυμπιακός Βόλου - Απόλλων Πόντου

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ (11:00)

Πανθηραϊκός - Πλατανιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x