Europa League

Πρόκριση με «σπρώξιμο» για την Θέλτα! (video)

Έστειλε στην παράταση στο ματς με ανύπαρκτο πέναλτι και εκεί σφράγισε την πρόκριση με νίκη 2-1 εκτός έδρας απέναντι στην Σαχτάρ.

Ανατροπή και πρόκριση για την Θέλτα, η οποία όμως χρειάστηκε σπρώξιμο από τον διαιτητή του αγώνα με την Σαχτάρ για να το πετύχει.

Η ισπανική ομάδα νίκησε 2-1 εκτός έδρας στην παράταση με τον Σλοβένο, Βίντσιτς να καταλογίζει πέναλτι σε «βουτιά» του Γκουιντέτι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του 90λέπτου. Στο πέναλτι ευστόχησε ο Άσπας και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση, παρά τις εντονότατες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.




Εκεί έχοντας το ψυχολογικό αβάντζο η Θέλτα σκόραρε άλλη μια φορά, στο 108ο λεπτό με τον Γκουστάβο Καμπράλ ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-1 και έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του.

Στην κανονική διάρκεια του αγώνα η Θέλτα είχε την πρωτοβουλία κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Μετά από ένα κακό χωρίς φάσεις πρώτο 45λεπτο, η ισπανική ομάδα αύξησε σταδιακά την πίεσή της φτάνοντας στο σημείο από 70ο λεπτό να ζητά το γκολ που θα έστελνε το ματς στην παράταση. Αυτό ήρθε στις καθυστερήσεις -τελικά- με το λάθος του διαιτητή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x