Κύπελλο Ελλάδας

Πρόκριση με υπογραφή... Αρναρέλλη

Έχοντας την απόλυτη πρωτοβουλία των κινήσεων και τον Αρναρέλλη σε καταπληκτική μέρα, η Καλλιθέα κατάφερε να επιβληθεί του Αγροτικού Αστέρα (2-0) και να προκριθεί στη 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μόλις για 40 λεπτά δυσκολεύτηκε η Καλλιθέα κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα στο Δημοτικό Στάδιο του Περιστερίου για τη 2η αγωνιστική της 1ης φάσης μετά το 0-0 του πρώτου ματς στον Εύοσμο, καθώς σε εκείνο το λεπτό ανέλαβε δράση ο πιο ποιοτικός παίκτης των τυπικά γηπεδούχων, Αλέξανδρος Αρναρέλλης.

Πιο συγκεκριμένα, ο νεαρός επιθετικός μπήκε μέσα στην περιοχή και από τα αριστερά και πριν προλάβει να πλασάρει τον Βοσνιάδη, ο Σκλιοπίδης τον ανέτρεψε και ο διαιτητής Φουκάκης υπέδειξε την παράβαση και παράλληλα την κόκκινη κάρτα στον δεξιό μπακ του Αγροτικού Αστέρα. Ο επιθετικός της Καλλιθέας ανέλαβε την εκτέλεση και διαμόρφωσε το 1-0 (εκτέλεσε δύο φορές, αφού καταλογίστηκε επανάληψη στην πρώτη απόπειρα), δίνοντας μεγάλο προβάδισμα στην ομάδα του.

Όσο παρέμενε όμως το 1-0, η υπόθεση-πρόκριση δεν είχε κριθεί ακόμα, αλλά φρόντισε γι’ αυτό και πάλι ο Αρναρέλλης στο 61’. Ο επιθετικός της Καλλιθέας βρέθηκε σε θέση αριστερού χαφ και αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Φράγκο που σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να διαμορφώσει το 2-0 και ουσιαστικά να «κλειδώσει» την πρόκριση στη β’ φάση.

Στα εναπομείναντα λεπτά ο Αγροτικός Αστέρας δεν μπόρεσε να φανεί απειλητικός, αποδεχόμενος ουσιαστικά τον αποκλεισμό του από τον 1η κιόλας φάση του θεσμού.

Καλλιθέα (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Σταύρου, Τσώνης, Πίκολο, Παγώνης, Ρουσάκης, Τεγούσης, Μπούζας (84’ Μπέλης), Φράγκος (69’ Λουκάνοβιτς), Τζάκσον (62’ Κατσικογιάννης), Αρναρέλλης

Αγροτικός Αστέρας (Παναγιώτης Διλμπέρης): Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης, Σαρακατσάνος, Καπίας, Αμαραντίδης, Βελλίνης, Μακρυδημήτρης (65’ Οικονόμου), Τσεμπερίδης, Γέσιτς, Θεοδωρίδης (61’ Θεοδωρίδης), Κουτσοσπύρος (46’ Τοπούζης)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x