Γαλλία

Πρόκριση στο 95’ για τη Λιόν

Με τέρμα στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων η Λιόν που έχανε στο 75’ με 2-1, γύρισε το ματς και πήρε το εισιτήριο για τους «32» του Κυπέλλου Γαλλίας.

Τρομερό ματς με δραματικές εναλλαγές στη Λωρραίνη, με τη Λιόν να κάμπτει τελικά την αντίσταση της Νανσί με 3-2. Η Λιόν προηγήθηκε με τον Φεκίρ στο πρώτο μέρος, αλλά οι Ρόμπιτς με πέναλτι στο 70’ και Νόρντιν στο 75’ έδωσαν προβάδισμα στους γηπεδούχους. Ο Μαρσέλο στο 87ο λεπτό ισοφάρισε σε 2-2 και ο Κορνέ στο 90’+5’ έκανε το 2-3 και χάρισε την πρόκριση στη Λιόν.

Με χατ-τρικ του Καρίγιο η Μονακό δεν αντιμετώπισε πρόβλημα απέναντι στην Ιζούρ σε ένα ανοικτό παιχνίδι και επικράτησε με 5-2 για να πάρει την πρόκριση για την φάση των «32».

Στην πιο δυνατή μονομαχία ανάμεσα σε ομάδες της Ligue 1, η Τουλούζ με γκολ του Σομάλια έθεσε εκτός συνέχειας του Κυπέλλου τη Νις με 1-0. Τον… αποκλεισμό με τα μάτια της είδε η Μονπελιέ από την Πονταρλιέ, αφού μετά το 1-1, κατάφερε να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης με 4-2 στα πέναλτι. Η Λιλ έφυγε με 4-2 από την έδρα της Λε Μαν για να πάρει την πρόκριση στους 32 του θεσμού.

Eπιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x