Κύπρος

Πρόκριση στο φινάλε

Με γκολ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, η ΑΕΛ έκανε το 1-1 κόντα στον Ερμή για τα προημιτελικά του κυπριακού Κυπέλλου και, με το ο 1-0 του πρώτου αγώνα υπέρ της, προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Δραματικό φινάλε επιφύλασσε ο δεύτερος προημιτελικός του κυπριακού Κυπέλλου ανάμεσα στον Ερμή και την ΑΕΛ, με την ομάδα της Λεμεσού να κάνει το 1-1 στο 93' και, σε συνδυασμό με την εντός έδρας νίκη της στον πρώτο αγώνα (1-0), πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά δυνατό, όμως είχε λιγοστές ευκαιρίες, με τις δύο ομάδες να μην απειλούν αρκετά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ωστόσο, στα τελευταία λεπτά έγιναν όλα.

Αρχικά στο 83', ο Μέντι, στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα, σημείωσε αυτογκόλ βάζοντας μπροστά στο σκορ τον Ερμή. Όμως, ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς πάει στην παράταση, οι φιλοξενούμενοι είχαν άλλη άποψη.

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Τασκμπατζούμι βγήκε μόνος του σε τετ-α-τετ και με πλασέ έγραψε το 1-1, στέλνοντας την ομάδα του στα ημιτελικά.

Έτσι, η ΑΕΛ έγινε η τρίτη ομάδα που εξασφάλισε την παρουσία της στην επόμενη φάση, μετά την Ομόνοια και την ΑΕΚ Λάρνακας, με το τελευταίο «εισιτήριο» να κρίνεται την επόμενη Τετάρτη στο παιχνίδι ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση.


Αναλυτικά, τα αποτελέσματα των προημιτελικών του κυπριακού Κυπέλλου (σε παρένθεση το σκορ του πρώτου αγώνα):

ΑΕΚ Λάρνακας - Οθέλλος 4-0 (1-1)

Καρμιώτισσα - Ομόνοια 0-5 (0-2)

Ερμής Αραδίππου - ΑΕΛ 1-1 (0-1)

ΑΠΟΕΛ - Ανόρθωση 11/3 (0-0)

*Με έντονα γράμματα οι ομάδες που έχουν προκριθεί στους «4»


Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x