Πορτογαλία

Πρόκριση χωρίς «Μητρογκόλ» για Μπενφίκα

Έστω και χωρίς τον Κώστα Μήτρογλου, η Μπενφίκα νίκησε με 2-0 στην έδρα της Γκιμαράες και προκρίθηκε στα ημιτελικά του πορτογαλικού Λιγκ Καπ.

Η Μπενφίκα νίκησε 2-0 στην έδρα της Γκιμαράες, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του τέταρτου ομίλου του πορτογαλικού Λιγκ Καπ και προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης, ούσα η μόνη από τις τρεις μεγάλες ομάδες της ώρας που το κατάφερε, περιμένοντας την κλήρωση για τον αντίπαλο στην τετράδα της τρίτης τη τάξει εγχώριας διοργάνωσης.

Επίσης, παραμένοντας το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και στη φετινή Superliga, ενώ της αρκούσε και η ισοπαλία στη συγκεκριμένη αναμέτρηση για να προκριθεί και με τον Κώστα Μήτρογλου να κάθεται στον πάγκο.

Οι «αετοί» παρατάχθηκαν με τους βασικούς, «καθαρίζοντας» με τα δύο γκολ του Γουέδες στο 34’ και στο 40’. Σε όλο το 90λεπτο αγωνίστηκε ο Ανδρέας Σάμαρης.


Η σύνθεση της Μπενφίκα: Ζούλιο Σέζαρ, Νέλσον Σεμέδο (86’ Λίντελοφ), Λισάντρο Λόπες, Ζαρντέλ, Αντρέ Αλμέιδα, Ζίβκοβιτς, Σάμαρης, Πίτσι, Ράφα Σίλβα, Καρίγιο (81’ Ζόνας), Γουέδες


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x