Stoiximan Super League

Προλαβαίνει να κλείσει η θύρα 4 στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Ορατός είναι ακόμα ο κίνδυνος για τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίσει με κλειστή τη θύρα 4 τον Παναθηναϊκό. Την προσεχή Πέμπτη κρίνεται αν η απόφαση Κοντονή θα ισχύσει στο τελευταίο ματς των πλέι οφ.

Ακόμα δεν είναι βέβαιο ότι ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί με ανοιχτή τη θύρα 4 τον Παναθηναϊκό.

Όπως έγινε γνωστό προ ημερών, ο Σταύρος Κοντονής αποφάσισε να επιβάλλει τη συγκεκριμένη τιμωρία από πλευράς Πολιτείας για τα επεισόδια στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Το γεγονός ωστόσο ότι έπρεπε πρώτα να πάρει στα χέρια του τη σχετική έκθεση-εισήγηση της ΔΕΑΒ και ότι ο αρμόδιος εισηγητής απουσίαζε στο εξωτερικό έκανε πιθανότατο το να μην κινηθούν έγκαιρα οι διαδικασίες και να μεταφερθεί η ποινή για την επόμενη σεζόν.

Την προσεχή Πέμπτη όμως, που είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση της ΔΕΑΒ, ο εισηγητής αναμένεται να έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τον Σταύρο Κοντονή (που επίσης απουσίαζε στο εξωτερικό).

Δεδομένου λοιπόν ότι υπάρχουν αρκετά μέλη της επιτροπής που επιμένουν ότι θα πρέπει να ληφθεί άμεσα απόφαση για το θέμα, εφόσον η επιτροπή επιληφθεί επ’ αυτού στη συνεδρίαση της Πέμπτης, η τιμωρία θα μπορεί να ισχύσει άμεσα.

Κάτι που σημαίνει ότι το πρώτο από τα παιχνίδια (άγνωστος ακόμα ο αριθμός τους) που ο ΠΑΟΚ θα παίξει με κλειστή τη θύρα 4 θα είναι το τελευταίο των πλέι οφ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x