Euro 2024

Προλαβαίνουν Ελλάδα οι Φελαϊνί και Μενιέ

Παρά τα προβλήματα που έχουν Φελαϊνί και Μενιέ, αναμένεται να είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα του Βελγίου με την Ελλάδα. Ποιους έχει σίγουρους για την ενδεκάδα του Σαββάτου ο Μαρτίνεθ.

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ θα στερηθεί στον αγώνα του Βελγίου με την Ελλάδα τις υπηρεσίες του Εντέν Αζάρ, ωστόσο δεν θα λείψουν οι Μενιέ και Φελαϊνί.

«Ο Φελαϊνί είναι μια χαρά, απλώς επειδή έπαιζε την Κυριακή δεν προπονήθηκε κανονικά. Ο Μενιέ έχει κάποιες ενοχλήσεις και θα μείνει εκτός προπονήσεων για τρεις μέρες», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Βελγίου.

Όσο για τα πλάνα του; Όταν του ζητήθηκε να δώσει κάποιους σίγουρους για την ενδεκάδα είπε τους Κουρτουά, Βερτόνχεν, Αλντερβάιρελντ, Βερμάελεν και Ντε Μπρόινε. Ερωτηθείς για το πώς θα καλύψει το κενό του Αζάρ απάντησε: «Είναι μεγάλο πρόβλημα η απουσία του Αζάρ, αλλά θα αποτελέσει για μας ένα καλό τεστ να δούμε πώς τα πάμε χωρίς αυτόν. Μαζί με τον Μέρτενς και τον Λουκάκου ήταν πολύ καλοί στα προηγούμενα ματς, αλλά μπορούμε να βρούμε τη λύση. Πρέπει να είμαστε ευέλικτοι, μπορούμε ακόμη και να αλλάξουμε σύστημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x