Γ' Εθνική

Προοδευτική… φουλ για άνοδο!

Τον χαβά του το… τρένο της Προοδευτικής! Οι Κορυδαλλιώτες πήραν «διπλό» ανόδου στη Ρόδο, επικρατώντας 1-0 της ομώνυμης ομάδας και συνεχίζουν την ξέφρενη πορεία τους προς τη Football League!

Ασταμάτητη Προοδευτική!

Οι Κορυδαλλιώτες πήραν ένα πολύ σημαντικό «διπλό», σε μια δύσκολη έδρα, επικρατώντας 1-0 της Ρόδου στο «νησί των ιπποτών», συνεχίζοντας… τρένο την πορεία τους για τη Football league, από τον 6ο όμιλο!

Στο πρώτο ημίχρονο, πάντως, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και στο 21' θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ, με τον Μπαγκουρά, ενώ μεγάλη ευκαιρία έχασαν και στο 50', όταν ο Μπαγκουλά βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Μπαντίκο, αλλά πλάσαρε ψηλά, άουτ.

Για να επιβεβαιωθεί ο άγραφος κανόνας του ποδοσφαίρου… Στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Μπέλερι έπιασε έναν «κεραυνό» από 30 μέτρα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παναγόπουλου, ο οποίος δεν μπορούσε να κάνει τίποτα.

Με τη νίκη της κόντρα στην ομάδα του πρώην παίκτη και προπονητή της, Πάρη Ανδράλα, η «Πρόο» έφτασε, πλέον, τους 19 βαθμούς στην κορυφή και θα περιμένει τώρα το αποτέλεσμα του 2ου Διαγόρα (16 β.) με τον 3ο Εθνικό (11 β.), αύριο (3/12), στο Μοσχάτο, για να δει ποια θα είναι η οριστική διαφορά της από τους διώκτες της, μετά το πέρας της 8η αγωνιστικής.

ΡΟΔΟΣ (Πάρης Ανδράλας): Παναγόπουλος, Ιμεραλιλάι, Κουρούπης, Αποστόλου (59' Πάλλας), Μκρτσιάν, Πινδώνης (76' Βολονάκης), Μπανγκούρα, Δαβρής, Αυγενικού, Μίγκας, Παβίσεβιτς (λ. τρ. 28' Λέκκας, λ.τρ. 69' Σερτζίνιο).

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Λουκάς Καραδήμος): Μπαντίκος, Τσαραούσης, Καλαϊτζίδης, Ζίζηλας, Παπανικόλας, Μάρης, Κουρουικίδης (83' Πέππας), Μπέλερης (90'+4' Ζήκος), Καννελόπουλος (64' Ζαχαράτος), Ντάλλας, Χρήστου (56' Βλάχος).

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x