Αγγλία

Προπονεί μέχρι και την γλώσσα του σώματος ο Εζίλ!

Ο ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ προσπαθεί να βελτιώσει -και να περιορίσει- τις αρνητικές αντιδράσεις του, στις περιπτώσεις που «στραβώνει» το ματς.

Ένα από τα κύρια παράπονα που λαμβάνει ο Μεσούτ Εζίλ από τους οπαδούς της Άρσεναλ είναι ότι εκφράζει έντονα την απογοήτευσή του στο γήπεδο κατά την διάρκεια του αγώνα -όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα επιθυμεί- κυρίως σκύβοντας το κεφάλι του προς τα κάτω.

Αυτό ακριβώς λοιπόν, έχει βάλει σκοπό να διορθώσει: «Στόχος μου είναι να έχω μια σωστή γλώσσα σώματος», δήλωσε ο ίδιος και συνέχισε: «Όταν κάνω κάποιο λάθος, με ενοχλεί και αυτό φαίνεται από την στάση του σώματός μου. Όμως τελευταία προσπαθώ να μην το κάνω πια, γιατί άλλωστε είναι φυσιολογικό να κάνεις λάθη στο ποδόσφαιρο».

Ο Γερμανός μέσος τόνισε την σημασία που έχει μια τέτοια συμπεριφορά ενός ποδοσφαιριστή μέσα στο γήπεδο: «Είναι σημαντικό για τους φιλάθλους που βλέπουν το παιχνίδι, διότι μπορεί να σκεφτούν ότι σταματώ να παλεύω πια γι’ αυτό».

Θυμίζουμε ότι ο Εζίλ μετράει ήδη 18 ασίστ στην Πρέμιερ Λιγκ, μόλις δύο λιγότερες από τον κάτοχο του ρεκόρ Τιερί Ανρί. Ενδεχομένως μέσα στις εναπομείνασες 5 αγωνιστικές της σεζόν, καταφέρει να τον φτάσει ή και να τον περάσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x