Stoiximan Super League

Προπόνηση με... τα τμήματα υποδομής

Επέστεψαν στις προπονήσεις τη Δευτέρα οι παίκτες του ΠΑΟΚ, ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στη SKODA Ξάνθη για την 30η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και μετά το ρεπό της Κυριακής.

Το πρόγραμμα του Γιώργου Γεωργιάδη περιελάμβανε προθέρμανση με ασκήσεις λειτουργικής δύναμης και, στη συνέχεια, παιχνίδια τακτικής και αμυντικής συμπεριφοράς με αερόβιες προσαρμογές.

Στην προπόνηση συμμετείχαν οι Βασαϊτης, Τσέλα, Κυριλλίδης, Λιάπτσης, Κωνσταντίνου, Πασπαλάς από τις Κ20 και Κ17 και ο Εργκους Κάτσε, ο οποίος επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την εθνική Αλβανίας.

Ο Γιάννης Σκόνδρας υποφέρει από μια κάκωση στην αριστερή ποδοκνημική και έμεινε στο γυμναστήριο, ενώ την Τρίτη θα δοκιμάσει να μπει κανονικά στο πρόγραμμα. Ο Χέντβιγκες Μαντούρο ακολούθησε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και θεραπεία με κινησιοθεραπεία και ενδυνάμωση.

Ο Ρικάρντο Κόστα ακολούθησε πρόγραμμα με θεραπεία, ασκήσεις ενδυνάμωσης και τρέξιμο σε ευθεία γραμμή.

Απόντες ήταν οι διεθνείς, οι οποίοι ή δεν πρόλαβαν να επιστρέψουν εγκαίρως από τις υποχρεώσεις με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα ή κάποιοι έχουν ακόμα υποχρεώσεις με τα φιλικά της Τρίτης.

Για την Τρίτη, έχουν προγραμματιστεί δύο προπονήσεις, στις 11:00 και στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x