Stoiximan Super League

Προπονήθηκε ο Σιμόες

Στην πρώτη του προπόνηση στα Σπάτα, ο Ζοσέ Μοράις είδε τον Αντρέ Σιμόες να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων και τέθηκε στη διάθεσή του για το ματς με τον Πανιώνιο.

Γουρλής αποδεικνύεται ο Ζοσέ Μοράις. Στην πρώτη του προπόνηση ως τεχνικός της ΑΕΚ, ο 51χρονος Πορτογάλος είδε τον συμπατριώτη του Αντρέ Σιμόες να συμμετέχει κανονικά στο σημερινό πρόγραμμα και έχει ένα λιγότερο πρόβλημα για το ερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Ο Σιμόες τον τελευταίο καιρό δεν συμμετείχε σε φουλ ρυθμούς, καθώς ταλαιπωρούνταν από πρόβλημα τραυματισμού. Ωστόσο, σήμερα έβγαλε όλο το πρόγραμμα. Υπενθυμίζεται πως στο ερχόμενο ματς με τον Πανιώνιο, δεν υπολογίζονται οι Χριστοδουλόπουλος και Γκάλο που αποβλήθηκαν, αλλά και οι τραυματίες Λέσκοτ και Βάργκας. Στη σημερινή προπόνηση παρών ήταν και ο νέος γυμναστής και συνεργάτης του Πορτογάλου τεχνικού, Ζοάο Κούνια, ενώ κατά τη διάρκειά της έφθασαν και δύο ακόμη συνεργάτες του, οι οποίοι θα ανακοινωθούν αύριο μόλις συμφωνήσουν με την ομάδα.

Πριν την προπόνηση, ο τεχνικός διευθυντής Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς παρουσίασε τον Ζοσέ Μοράις στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x