Stoiximan Super League

Προπονητής από Δευτέρα στον Ολυμπιακό

Μέσα στη βδομάδα θα τελειώσει οριστικά το θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό, καθώς έχουν στενέψει τα χρονικά περιθώρια. Η προτίμηση στην ισπανική αγορά και τα… φαβορί. Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Η εβδομάδα που ξεκινά μεθαύριο θα σηματοδοτήσει τις οριστικές εξελίξεις σε ό,τι αφορά το θέμα προπονητή στον Ολυμπιακό, όπως, άλλωστε, είχαν ενημερώσει πριν από λίγες μέρες οι «ερυθρόλευκοι». Τα περισσότερα πρωταθλήματα ολοκληρώνονται αύριο και αυτό σημαίνει πως οι πρωταθλητές Ελλάδας θα ξεκινήσουν τον τελευταίο κύκλο επαφών, με τους προπονητές που είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Μάλιστα, αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι από μεθαύριο θα ξεκινήσουν και ταξίδια ανθρώπων της ομάδας του Πειραιά στο εξωτερικό, προκειμένου να γίνουν οι σημαντικές επαφές για το θέμα του προπονητή. Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων», Βαγγέλης Μαρινάκης, ήταν τις τελευταίες μέρες στην Αγγλία, λόγω της αγοράς της Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας επέστρεψε στη χώρα μας. Η επιστροφή, λοιπόν, του ισχυρού άνδρα των πρωταθλητών Ελλάδας θα βάλει στην τελική ευθεία το θέμα του «ερυθρόλευκου» πάγκου.

Αυτό, πάντως, που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει οριστική απόφαση στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ασφαλώς και στο μεγάλο λιμάνι έχουν θέσει τις προτεραιότητες τους, αλλά οριστική επιλογή δεν υπάρχει. Από την άλλη, όμως, δεν μπορεί να μην αναφερθεί κάποιος στην προτίμηση που δείχνουν οι «ερυθρόλευκοι» στην ισπανική αγορά.

Τα ονόματα των Πελεγκρίνο και Σετιέν είναι στα υπόψιν των πρωταθλητών Ελλάδας, αλλά υπάρχουν και άλλες επιλογές και αυτό σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να υπάρξει και κάποια επιλογή έκπληξη από πλευράς των «ερυθρόλευκων». Όπως και να έχουν, πάντως, τα πράγματα η ουσία είναι πως μέσα στην εβδομάδα το θέμα προπονητή θα έχει τελειώσει, καθώς έχουν στενέψει και τα χρονικά περιθώρια για την ομάδα του λιμανιού. Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν στις 14 Ιουνίου και δύο μέρες αργότερα θα μεταβεί στο Ζέεφελντ, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x