Αγγλία

Προπονητής από Ντόρτμουντ στη Νόριτς

Ο Ντάνιελ Φάρκε, που εργαζόταν στη δεύτερη ομάδα της Ντόρτμουντ, ανέλαβε τα ηνία της Νόριτς.

Την πρόσληψη του Ντάνιελ Φάρκε για τα επόμενα δύο χρόνια ανακοίνωσε η Νόριτς.

Ο Γερμανός τεχνικός εργαζόταν στη δεύτερη ομάδα της Ντόρτμουντ, με την οποία τερμάτισε φέτος στη δεύτερη θέση του ομίλου της Δύσης στη Ρεγκιοναλίγκα (τέταρτη κατηγορία της χώρας) χάνοντας τη συμμετοχή στα πλέι-οφ ανόδου, παρότι είχε μόλις 3 ήττες στους 34 αγώνες πρωταθλήματος.

Ο 40χρονος κόουτς θα αντικαταστήσει τον μέχρι πρότινος υπηρεσιακό τεχνικό των «καναρινιών», Άλαν Έρβιν, ο οποίος με τη σειρά του είχε αναλάβει καθήκοντα πρώτου προπονητή μετά την απομάκρυνση του Άλεξ Νιλ τον περασμένο Μάρτιο.

Μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας του με το σύλλογο της Championship, ο Φάρκε δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ, πρόκειται για μία σπουδαία περιπέτεια. Ανυπομονούσα, πραγματικά, να έρθω εδώ, να δω όλους αυτούς τους ανθρώπους και να μάθω ακόμα περισσότερα για το σύλλογο. Πέρασα πολύ όμορφα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, όμως ο Στιούαρτ Γουέμπερ (σ.σ. ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας) μου είπε τα πάντα για τη Νόριτς, τις παραδόσεις, την ιστορία της και γνωρίζω πόσο σπουδαίο κλαμπ είναι. Όσο περισσότερα μαθαίνω για τη Νόριτς, τόσο περισσότερο ενθουσιάζομαι! Είμαι ευγνώμων που ήρθα εδώ και ανυπομονώ να ξεκινήσω τη δουλειά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x