Αγγλία

Προπονητής ερασιτεχνικής ομάδας κοιμήθηκε στον πάγκο!

Ο προπονητής της Φόρεστ Γκριν, Μαρκ Κούπερ, προτίμησε να... πάρει έναν υπνάκο από το να παρακολουθήσει την ομάδα του να παίζει.

Συνηθίζουμε να λέμε για τους βαρετούς ποδοσφαιρικούς αγώνες και ότι όταν παρακολουθείς έναν τέτοιο... σε παίρνει ο ύπνος. Αυτό συνέβη και στην περίπτωση της αναμέτρησης της Νορθ Φέριμπλι Γιουνάιτεντ με τη Φόρεστ Γκριν για τη National League (πέμπτη κατηγορία της Αγγλίας), μόνο που «δράστης» δεν ήταν κάποιος φίλαθλος -όπως θα περίμενε κανείς- αλλά ο προπονητής της φιλοξενούμενης!

Η πρωτοπόρος της κατηγορίας, Φόρεστ Γκριν, έφυγε με καθαρό «διπλό» με σκορ 3-0, αλλά το κακό θέαμα οδήγησε τον τεχνικό της, Μαρκ Κούπερ, στην... αγκαλιά του Μορφέα και, μάλιστα, τρεις φορές!

«Με πήρε ο ύπνος τρεις φορές στον πάγκο. Πιστεύω ότι είναι το χειρότερο παιχνίδι ποδοσφαίρου που έχω δει. Δεν υπήρχε ούτε ατμόσφαιρα, ούτε τέμπο, το γήπεδο ήταν σχετικά αργό και ξερό. Συνειδητοποιήσαμε γρήγορα ότι έπρεπε να πάμε, να κάνουμε τη δουλειά και να φύγουμε. Ήμασταν επαγγελματίες θα έλεγα, τίποτα άλλο- αυτή είναι η χειρότερη εμφάνιση που έχουμε κάνει, εκτός από εκείνη με τη Μπόρεχαμ Γουντ», παραδέχθηκε ο Κούπερ, μιλώντας στο ραδιόφωνο του BBC Gloucestershire.

Επιμέλεια: Αποστόλης Πούλιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x