Γαλλία

Προπονητής Ναντ: «Ο Αουγκούστο είναι πιθανό να βρίσκεται στην αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής»

Αντίστροφα μετράει πλέον ο Ντόουγκλας Αουγκούστο για ν’ ανακοινωθεί από τη Ναντ και να παίξει το πρώτο του επίσημο παιχνίδι.

Στη Γαλλία βρίσκεται ήδη ο Ντόουγκλας Αουγκούστο για να ολοκληρώσει τα τυπικά της μεταγραφής του στη Ναντ και στη συνέχεια να μπει στις προπονήσεις, ώστε να είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του.

Τα «καναρίνια» προσθέτουν στο ρόστερ τους έναν χαφ που μέχρι πριν από κάποιες ημέρες έπαιζε επίσημα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ στην Ευρώπη και βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

«Έχει φτάσει στη Ναντ και προχωράει η διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων και υποβολής του σε ιατρικές εξετάσεις. Αν όλα πάνε καλά αύριο θα κάνει προπόνηση. Από τη στιγμή που έκανε προετοιμασία με την προηγούμενη ομάδα του, είναι πιθανό να βρίσκεται στην αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής», ανέφερε ο προπονητής της Ναντ.

Η μεταγραφή του Ντόουγκλας Αουγκούστο από τον ΠΑΟΚ στη Ναντ αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο, με τον «δικέφαλο» να βάζει στα ταμεία του 5,5 εκ. ευρώ και τον 26χρονο βραζιλιάνο χαφ να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών με τον γαλλικό σύλλογο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x