Europa League

Προπονητής της ΑΪΚ: «Μπορούμε την πρόκριση»

Ο Ρίκαρντ Νόρλινγκ εξέφρασε την πίστη ότι η ΑΪΚ Στοκχόλμης μπορεί να πάρει την πρόκριση στα πλέι-οφ του Europa League αποκλείοντας τον Παναθηναϊκό.

«Θα πρέπει να κάνουμε ένα καλό εντός έδρας ματς. Αλλά πιστεύω ότι μπορούμε. Έτσι νιώθω»...

Ο τεχνικός της ΑΙΚ Στοκχόλμης μίλησε σε σουηδική ιστοσελίδα για τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό και με τον τρόπο αυτό εξέφρασε την πίστη στις δυνατότητες της ομάδας του.

«Έχουμε ένα αποτέλεσμα για να προχωρήσουμε και ανυπομονώ για το παιχνίδι της Πέμπτης. Κάναμε μια σπουδαία προσπάθεια και ήμασταν αρκετά καλοί τακτικά και σε πολλούς τομείς. Όχι όμως 100% γιατί δεχτήκαμε ένα γκολ. Αλλά ειλικρινά αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες», ανέφερε και συνέχισε σχετικά με το ποιο θεωρεί ότι είναι το «κλειδί» για τη ρεβάνς:

«Να έχουμε μια συμπαγή αλλά και επιθετική προσπάθεια. Και επίσης αρκετή υπομονή».

Ένα από τα ζητήματα που προβληματίζει τον Παναθηναϊκό είναι ο συνθετικός χλοοτάπητας του γηπέδου της ΑΙΚ. Ο προπονητής της σχολίασε σχετικά με την πιθανότητα να παίξει τον ρόλο του στο αποτέλεσμα του αγώνα...

«Δεν το ξέρω, είναι πιθανό. Είναι δύσκολο να πεις, δεν μπορείς να το ξέρεις παρά μόνο μετά το ματς».

Τέλος, ανέφερε για τις συνεχείς υποχρεώσεις των παικτών του και εάν αυτές έχουν τους έχουν επιβαρύνει...

«Οι παίκτες παλεύουν με την κούραση με ένα καλό τρόπο. Πιστεύω ότι το σύνολο των παικτών έπεσαν για ύπνο στις 5.30 το πρωί αλλά τώρα προπονούνται για αυτό που πρέπει να κάνουμε το οποίο είναι να προετοιμάσουμε τους εαυτούς μας στο μάξιμουμ. Έχουμε βάλει υψηλές απαιτήσεις αλλά οι παίκτες μου είναι 100 επαγγελματίες», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x