Ισπανία

Προπονητής Χετάφε για Μαξίμοβιτς: «Έχουμε τόση αγάπη για αυτόν και έχει δώσει τόσα πολλά»

Το εγκώμιο του Νεμάνια Μαξίμοβιτς έπλεξε ο προπονητής της Χετάφε, Χοσέ Μπορδαλάς, μετά την επιβεβαίωση πως ο Σέρβος χαφ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Με τα καλύτερα λόγια για τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς μίλησε ο Χοσέ Μπορδαλάς, μετά την επιβεβαίωση από πλευράς του προέδρου της Χετάφε, πως ο Σέρβος θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό.

«Ο Μαξίμοβιτς θέλει να επιστρέψει στη χώρα του ή κοντά», ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα του ισπανικού συλλόγου, ενώ ο προπονητής της Χετάφε του έπλεξε το εγκώμιο.

«Τελικά, ο πρόεδρος το σχολίασε γιατί είναι πραγματικότητα. Αν δεν το επιβεβαίωνε, ήταν κάτι που θα γινόταν γνωστό. Έχουμε τόση αγάπη για αυτόν και έχει δώσει τόσα πολλά για τη Χετάφε, που είναι λυπηρό που δεν συνεχίζει μαζί μας. Τον αγαπάμε. Από την πρώτη μέρα που ήρθε στη Χετάφε τα έχει δώσει όλα. Είναι αξιέπαινος, ένας παίκτης που δεν πρόκειται να συνεχίσει μαζί μας, ένας παίκτης ικανός την περασμένη εβδομάδα να σπάσει το ρεκόρ για χιλιόμετρα σε μία Λίγκα. Είναι μια απόφαση που έχει πάρει και πρέπει να γίνει σεβαστή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x