Γερμανία

Προς Αμβούργο ο Χαλίλοβιτς

Κοντά στη μετακίνησή του στο Αμβούργο βρίσκεται ο Άλεν Χαλίλοβιτς, ο οποίος δεν είναι στα πλάνα της Μπαρτσελόνα για τη νέα σεζόν.

Την άδεια να διαπραγματευτεί με το Αμβούργο ζήτησε ο Άλαν Χαλίλοβιτς από τη Μπαρτσελόνα, με τους «μπλαουγκράνα» να αποδέχονται το αίτημα του νεαρού, τον οποίο δεν υπολογίζουν για το ρόστερ της νέας χρονιάς.

Ο Κροάτης μέσος είχε αποκτηθεί από τους Καταλανούς το 2014 από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός στη Σπόρτινγκ Χιχόν.

Το όνομά του ήταν στη λίστα των ποδοσφαιριστών της Μπαρτσελόνα που θα περνούσαν ιατρικά, αλλά τελευταία στιγμή αποφάσισε να ζητήσει ειδική άδεια για να έρθει σε επαφή με το γερμανικό σύλλογο.

Το κόστος της απόκτησής του από το Αμβούργο αγγίζει τα 5 εκατ. ευρώ, με τους «μπλαουγκράνα» να διατηρούν το δικαίωμα επαναγοράς για τα επόμενα δύο χρόνια.

Εάν οι Καταλανοί «μετανιώσουν», θα πρέπει να καταβάλουν στους Γερμανούς το ποσό των 10 εκατ. ευρώ τον πρώτο χρόνο ή 12.5 εκατ. ευρώ τη δεύτερη σεζόν.

Για τον 20χρονο χαφ είχε ενδιαφερθεί έντονα και η Βαλένθια, αλλά ο ίδιος φαίνεται πως προτιμά το γερμανικό πρωτάθλημα, καθώς θεωρεί τη Bundesliga ως μια νέα πρόκληση για την καριέρα του.

Επιμέλεια: Γιάννης Καραγιάννης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x