Ιταλία

Προς Ίντερ σύμφωνα με το «Sky Italia» o Μάρκο Σίλβα

Ο Φρανκ Ντε Μπουρ είναι με το… ενάμισι πόδι εκτός Ίντερ και σύμφωνα με έγκυρο δημοσιογράφο του «Sky Italia» ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, είναι το φαβορί για να τον αντικαταστήσει.

Την ώρα που τα αγγλικά ΜΜΕ και γραφεία στοιχημάτων προβάλουν τον Μάρκο Σίλβα ως φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Γουλβς στη θέση του Βάλτερ Τζέκγκα, μία αποκάλυψη Ιταλού δημοσιογράφου, έρχεται να βάλει ξανά τον Πορτογάλο προπονητή στο… κόλπο για την Ίντερ.

Συγκεκριμένα, ο έγκυρος, Στέφανο Καρέσα, μίλησε στο τηλεοπτικό Sky Sport για τις εξελίξεις στον πάγκο των «νερατζούρι», λέγοντας τα εξής: «Ο Μάρκο Σίλβα είναι ο εκλεκτός, είναι εκείνος που η Ίντερ θα ήθελε να φέρει αμέσως στη θέση του Ντε Μπουρ για διάφορους λόγους. Είναι νέος, θα αποδεχόταν την ιδέα να αναλάβει μέχρι την άφιξη του Τσόλο Σιμεόνε το καλοκαίρι του 2018 (ο δημοσιογράφος θεωρεί σίγουρο πως ο προπονητής της Ατλέτικο θα αναλάβει τότε την ιταλική ομάδα) ενώ είναι και ελεύθερος. Έχει χαρακτηριστεί νέος Μουρίνιο».

Μένει να δούμε αν ο ιταλός δημοσιογράφος ξέρει όντως την αλήθεια για τον εκλεκτό στον πάγκο της Ίντερ, την ώρα που οι πληροφορίες αναφέρουν πως πολύ καλή άποψη για τον Μάρκο Σίλβα έχει και ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Πιέρο Αουζίλιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x