Super League 2

Προς… καθυστέρηση η Football League

Οι εξελίξεις στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι πιθανό να οδηγήσουν στην καθυστέρηση της έναρξης του πρωταθλήματος της Football League.

Ορατό είναι το ενδεχόμενο να καθυστερήσει (κι άλλο) η έναρξη του φετινού πρωταθλήματος της Football League, λόγω έλλειψης στελεχών στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δυσχεραίνουν το έργο ελέγχου των φακέλων.

Συγκεκριμένα, από την ΕΕΑ παραιτήθηκαν οι κ.κ. Δημήτρης Μαζαράκης και Γιώργος Ζώης, χωρίς να έχουν αντικατασταθεί μέχρι σήμερα δύο από τα βασικότερα μέλη της Επιτροπής.

Η ανάγκη όμως για ενδελεχή έλεγχο σε όλους τους φακέλους που έχουν καταθέσει οι ομάδες, όσον αφορά την παρουσίαση οικονομικών και μη στοιχείων, καθυστερεί τη διαδικασία και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση και της έναρξης του πρωταθλήματος.

Κάπως έτσι μοιάζει απίθανο να γίνει σέντρα στην Football League στις 21 και 22 Οκτωβρίου, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει αν το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει απευθείας από την 2η εμβόλιμη αγωνιστική ή τελικά θα επιλεχθεί άλλη λύση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x