Ιταλία

Σενάρια για αποχώρηση Γκαλιάνι από Μίλαν

Πιθανό είναι το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη Μίλαν ο Αντριάνο Γκαλιάνι, σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές από την Κίνα αποκτήσουν όλο το πακέτο των μετοχών των «ροσονέρι».

H συμφωνία για την απόκτηση της Μίλαν από το γκρουπ του Κινέζου επιχειρηματία Ρόμπιν Λι έχει καθυστερήσει μερικές μέρες, ωστόσο φαίνεται πως οι εξελίξεις θα «τρέξουν» μέσα στις μέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, οι Κινέζοι επενδυτές επανέρχονται δριμύτεροι και επιθυμούν να αποκτήσουν το πλήρες πακέτο των μετοχών του ιταλικού συλλόγου.

Σε περίπτωση που το deal ολοκληρωθεί, ο πρόεδρος της Μίλαν, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, θα παραμένει στον προεδρικό του θώκο ως έχειν, ωστόσο ο ρόλος του αναμένεται να είναι ουσιαστικά συμβολικός, για την παρουσία του εδώ και πλέον 20 χρόνια στη Μίλαν.

Το ίδιο βέβαια δεν θα ισχύσει για τον εκτελεστικό διευθυντή του συλλόγου, Αντριάνο Γκαλιάνι. O 62χρονος, ο οποίος είναι εδώ και 30 χρόνια ο υπεύθυνος των μεταγραφών στη Μίλαν, αναμένεται να αποχωρήσει, αφού το επενδυτικό γκρουπ από την Κίνα προορίζει να βάλει δικούς του ανθρώπους στα κύριες θέσεις της διοίκησης της ομάδας.

Επιμέλεια: Χρήστος Γραβιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x