Αγγλία

Προσφέρει 100.000 λίρες για τα θύματα του Μάντσεστερ ο Τουρέ

Οι άνθρωποι που «έφυγαν», δεν γυρίζουν πίσω, όμως ο τεράστιος Γιάγια Τουρέ αποδεικνύει το μεγαλείο της ψυχής του, δωρίζοντας –μαζί με τον μάνατζέρ του- ένα μεγάλο ποσό στις οικογένειες των θυμάτων.

Όλο το Μάντσεστερ είναι συγκλονισμένο από την τρομοκρατική επίθεση στην συναυλία της Αριάνα Γκράντε, που έσπειρε το θάνατο σε 22 ανθρώπους και προκάλεσε τον τραυματισμό άλλων 59.

Οι άνθρωποι που «έφυγαν» από τη ζωή τόσο άδικα και τόσο πρόωρα δεν γυρίζουν πίσω, όμως ο Γιάγια Τούρε προσπαθεί να απαλύνει, όσο αυτό είναι εφικτό γιατί κακά τα ψέματα δεν είναι, τον ανείπωτο πόνο…

Ο Ιβοριανός άσος της Σίτι, λοιπόν, αποφάσισε από κοινού με τον μάνατζέρ του να δωρίσουν 100.000 λίρες στις οικογένειες των θυμάτων και των τραυματιών, ως την ελάχιστη στήριξη που μπορούν να τους δώσουν αυτές τις δύσκολες στιγμές…

«Ο Γιάγια και εγώ θέλουμε να βοηθήσουμε. Συζητήσαμε το πρωί για αυτό που συνέβη και με ρώτησε τι πιστεύω ότι πρέπει να κάνουμε. Συμφωνήσαμε να δωρίσουμε από 50.000 λίρες για την ενίσχυση των θυμάτων αυτού του απαίσιου εγκλήματος. Εμείς που έχουμε την τύχη να δουλεύουμε κάθε ημέρα το ποδόσφαιρο το κάνουμε χάρη στη γενναιοδωρία των φιλάθλων σε όλο τον κόσμο. Ο Γιάγια είναι από την Ακτή Ελεφαντοστού, εγώ είμαι Ρώσος. Δεν έχει σημασία. Σήμερα είναι μία ευκαιρία για εμάς τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου να βοηθήσουμε. Ο γιος μου είναι 8 ετών και δεν μπορώ να φανταστώ τον πόνο και την οδύνη που νιώθουν οι γονείς της Σάφι Ρόουζ Ρούσσος» ανέφερε ο Ντιμίτρι Σέλουκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x