Stoiximan Super League

Προσφορά Ολυμπιακού σε Φακούντο

Ο Ολυμπιακός βάζει μπρος για την απόκτηση του Αργεντινού φορ.

Ο Φακούντο Φερέιρα αποτελεί την πρώτη επιλογή του Ολυμπιακού για την ενίσχυση στην επιθετική γραμμή. Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε επιχειρήσει να τον φέρει στο λιμάνι τόσο πέρσι το καλοκαίρι, όσο και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ωστόσο τότε αρχικά είχε πωληθεί στην Μπενφίκα και εν συνεχεία δόθηκε δανεικός στην Εσπανιόλ.

Τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης είναι πλέον πολύ πιο προσιτά για τους «ερυθρόλευκους». Η Εσπανιόλ δεν πρόκειται να κάνει χρήση της οψιόν αγοράς του για 8 εκατ. ευρώ, ενώ και η Μπενφίκα δεν μπορεί να έχει τις αξιώσεις που προέβαλε τους προηγούμενους μήνες από τη στιγμή που ο 28χρονος Αργεντινός είχε μόλις 1 γκολ σε 9 εμφανίσεις στη La Liga.

Όπως αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», έχει γίνει ήδη προσφορά στην πλευρά του παίκτη, που κι αυτός παρουσιάζει πλέον πιο λογικές απαιτήσεις. Εφόσον ο Φακούντο Φερέιρα παρουσιαστεί θετικός στην προοπτική να παίξει στην Ελλάδα, τότε ο Ολυμπιακός θα αναζητήσει με την Μπενφίκα τη φόρμουλα με την οποία μπορεί να ολοκληρωθεί η μετακίνηση (είτε με αγορά, είτε με δανεισμό και οψιόν).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x