Stoiximan Super League

«Προσηλωμένοι και προσγειωμένοι κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Στην προσεχή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και στην πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρθηκαν Αλέξανδρος Πασχαλάκης και Πέδρο Κόντε που παρέλαβαν τα βραβεία τους για την 2η και την 18η αγωνιστική.

Τα βραβεία τους παρέλαβαν Αλέξανδρος Πασχαλάκης (MVP της 2ης αγωνιστικής) και Πέδρο Κόντε (Best Goal της 18ης αγωνιστικής) από τα χέρια των Χρήστου Τσελιόπουλου και Γιάννη Πετράκη και μίλησαν για την πορεία του ΠΑΣ και το δύσκολο ματς με τον Παναθηναϊκό που έρχεται.

Ο Πέδρο Κόντε στις δηλώσεις του επεσήμανε ότι τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά στην ομάδα και σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει ο προπονητής.

Αναλυτικά:

Πέδρο Κόντε: «Το σημαντικό είναι ότι μπήκε το γκολ και δεν χάθηκε ο αγώνας. Τα πράγματα πηγαίνουν καλά και γίνονται καλά γιατί όχι επειδή εγώ έχω κερδίσει ένα βραβείο, αλλά και άλλοι παίκτες και σε αυτό σημαντικό ρόλο παίζει και ο προπονητής».

Για τον αγώνα με τον Παναθηναικό: «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και όχι επειδή είναι ο Παναθηναικός είναι δύσκολο. Όλα τα ματς είναι εξίσου δύσκολα».

Γιάννης Πετράκης: «Όταν υπάρχει μια βράβευση που αφορά την ομάδα μας είναι πολύ σημαντικό, γιατί πιστεύουμε ότι μέσα από αυτό αναβαθμίζεται η εικόνα και το προφίλ της ομάδας. Μακάρι να έχουμε και άλλες τέτοιες βραβεύσεις γιατί είναι σημαντικό και για τους παίκτες και για την ομάδα».

Για το αν ο Κόντε είναι αυτό που έψαχνε ο ΠΑΣ το καλοκαίρι: «Νομίζω η πράξη το δείχνει με το παραπάνω». Για τον χθεσινό αποκλεισμό: «Δεν προλαβαίνουμε να μένουμε πίσω, γιατί μπροστά μας υπάρχει το παιχνίδι με τον Παναθηναικό και όλο μας το μυαλό είναι πως θα είμαστε καλά για αυτό το παιχνίδι».

Για το αν προλαβαίνουν οι τραυματίες να είναι εντάξει: «Δεν μπορώ να πω ότι αυτοί θα είναι και αυτοί δεν θα είναι. Έχουμε καλό ιατρικό επιτελείο κάνουν το καλύτερο και τα αποτελέσματα θα τα δούμε και εμείς το Σάββατο».

Για το αν θα είναι κουρασμένος ο ΠΑΣ: «Αυτό θα το δούμε το Σαββάτο. Δεν μπορούμε να λέμε κάτι υποθετικά. Το ότι αγωνίστηκαν 120’ σε τέτοιο γήπεδο, σίγουρα είναι μια πολύ μεγάλη επιβάρυνση, αλλά πολλές φορές σε κάποια πράγματα μετράει κάτι άλλο, όπως είναι η ψυχή και η θέληση».

Αλέξανδρος Πασχαλάκης: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το βραβείο. Σίγουρα όταν υπάρχει μια ατομική διάκριση έχουν συμβάλλει και άλλοι παράγοντες. Είμαι πολύ χαρούμενος που το τεχνικό επιτελείο είναι μαζί μας και μας βοηθάει και όπως βλέπετε υπάρχει μια εξέλιξη σε αυτό και μπορέσαμε και βοηθήσαμε την ομάδα μας στο μέγιστο».

Για το αν ο τρόπος δουλειάς στον ΠΑΣ βοηθάει στην εξέλιξη: «Σίγουρα όταν υπάρχει μια εξέλιξη σε ένα ποδοσφαιριστή και σε έναν τερματοφύλακα, πάντα υπάρχει από πίσω ο αφανής ήρωας. Στη δική μας πλευρά στους τερματοφύλακες είναι ο κ. Τσελιόπουλος και στους παίκτες ο κ. Αλεξίου με τον κ. Πετράκη και κάποιοι άλλοι που είναι από πίσω και μας έχουν από κοντά και μας βοηθάνε στο να εξελιχθούμε».

Για τον αγώνα με τον Παναθηναικό: «Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι και προσγειωμένοι. Ο στόχος μας είναι ο ίδιος και πρέπει να είμαστε αντάξιοι στο όνομα αυτής της ομάδας, να μπορούμε να βοηθάμε στο μέγιστο, να δίνουμε το 100% και να παίρνουμε τα αποτελέσματα. Μόνο με την δουλειά και την προσήλωση μπορείς να πάρεις αποτελέσματα».

Ο Χρήστος Τσελιόπουλος είπε: «Αυτό έχει να κάνει με την αξία των παιδών, μια αξία παιδιών που υπήρχε πριν έρθουν στον ΠΑΣ Γιάννινα. Απλώς το επιτελείο που υπάρχει στον ΠΑΣ μπορεί και αναδεικνύει την αξία, δίνει την ευκαιρία, ώστε αυτά τα παιδιά να δείξουν την αξία τους. Έτσι έχει συμβεί και με τον Αλέξανδρο, ο οποίος είχε πάρα πολύ μεγάλη αξία, αλλά ο ΠΑΣ, ο προπονητής του δώσανε αυτή την ευκαιρία να την αναδείξει και το έχει καταφέρει. Με την βράβευση του, με την εμφάνιση του μέσα στην Τούμπα, ήταν και αυτός ένας από τους βασικούς συντελεστές που η ομάδα πήρε μια μεγάλη νίκη».

Για το που μπορεί να φτάσει ο Πασχαλάκης: «Ο Αλέξανδρος έχει πολύ μεγάλο περιθώριο εξέλιξης. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς και το ξέρει πολύ καλά γιατί το συζητάμε κάθε φορά και το έχει καταφέρει τώρα, είναι να γίνει ο τερματοφύλακας αγώνων, γιατί ήταν ο τερματοφύλακας προπόνησης. Ήταν ένας πάρα πολύ καλός τερματοφύλακας, αλλά ήταν τερματοφύλακας προπόνησης, δεν αναδεικνυόταν η αξία του. Τον προσέξαμε, τον επιλέξαμε να έρθει στην ομάδα για να μας βοηθήσει και η εξέλιξη του σε ένα χρόνο είναι αυτή που βλέπετε, να είμαστε εδώ και να βραβεύεται. Θεωρώ ότι μπορεί να φτάσει πιο ψηλά. Δουλεύει πολύ, είναι προσηλωμένος, το αγαπάει πάρα πολύ αυτό που κάνει και είμαι σίγουρος ότι θα φτάσει πολύ ψηλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x