Champions League

Προσκύνησε τη «Βασίλισσα» ο ΑΠΟΕΛ!

Δεν είχε όρεξη για… πλάκες η Ρεάλ Μαδρίτης! Η ομάδα του Ζιντάν χρειαζόταν μια πειστική εμφάνιση λόγω των συνεχόμενων ανεπιτυχών αποτελεσμάτων και ξέσπασε στον ΑΠΟΕΛ, διαλύοντάς τον στο «ΓΣΠ» με 6-0.

Έψαχνε έναν… άτυχο για να ξεσπάσει η Ρεάλ Μαδρίτης και τελικά τον βρήκε στην Κύπρο με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ.

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν «πληγωμένη» από τα ανεπιτυχή αποτελέσματα στην Primera Division δεν πάτησε «φρένο» κόντρα στο σύνολο του Γιώργου Δώνη και το… φιλοδώρησε με έξι γκολ (6-0) στο ΓΣΠ και σφράγισε και τυπικά με αυτόν τον τρόπο την πρόκριση στους «16».

Η επίθεση της Ρεάλ άρχισε από το 23’, όταν από μια απόκρουση του Βινίσιους ο Μόντριτς έπιασε ένα δυνατό βολέ με το αριστερό και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ και παράλληλα το… πάρτι των Μαδριλένων.

Το 2-0 έγινε πολύ εύκολα με τον Καρίμ Μπενζεμά να βρίσκει δίχτυα έπειτα από πολύ καιρό, κάτι που οφείλει σε πολύ μεγάλο βαθμό στον Τόνι Κρόος που του έδωσε πάσα «πάρε-βάλε» ενώ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι «μερένχες» βρήκαν άλλα δύο γκολ με τον Νάτσο (41’) έπειτα από σύγχυση στην περιοχή των Κύπριων από εκτέλεση κόρνερ και στο 45’ με τον Μπενζεμά από ασίστ του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Στο δεύτερο μέρος, βρήκε και ο Κριστιάνο Ρονάλντο δίχτυα, διαμορφώνοντας στο 49’ το 5-0 με τον Πορτογάλο να συνεχίζει πέντε λεπτά αργότερα, κάνοντας και το τελικό 6-0.

Πλέον, ο ΑΠΟΕΛ θέλει την τελευταία αγωνιστική στο Λονδίνο κόντρα στην Τότεναμ καλύτερο αποτέλεσμα από την Ντόρτμουντ, που με τη σειρά της φιλοξενείται από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η βαθμολογία:

1. Τότεναμ 13 (12-4)
2. Ρεάλ Μαδρίτης 10 (14-5)
3. Ντόρτμουντ 2 (5-10)
4. ΑΠΟΕΛ 2 (2-14)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x