Αγγλία

Προσπαθεί για Μαχρέζ η Σίτι, αρνείται κάθε συζήτηση η Λέστερ

Μετά την απόκτηση του Εμερίκ Λαπόρτ από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, η Σίτι παλεύει για την απόκτηση του Ριγιάντ Μαχρέζ από τη Λέστερ, που όμως αρνείται να μπει σε οποιαδήποτε συζήτηση.

Δεύτερο μεταγραφικό «μπαμ» στις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής διορίας του Ιανουαρίου παλεύει η Μάντσεστερ Σίτι!

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα μετά την απόκτηση του Εμερίκ Λαπόρτ από την Μπιλμπάο, καταβάλλοντας τη ρήτρα 65 εκατ. ευρώ, «χτυπάει» τον Ριγιάντ Μαχρέζ από τη Λέστερ, καθώς μετά την αποτυχημένη προσπάθεια να ντύσει στα γαλάζια τον Αλέξις Σάντσες, η επιθυμία για ακόμα έναν μεσοεπιθετικό παραμένει ζωντανή.

Ο Αλγερινός εξτρέμ και πολυτιμότερος παίκτης της Premier League τη χρονιά που οι «αλεπούδες» κατέκτησαν το πρωτάθλημα, επιθυμεί εδώ και πολλούς μήνες να αποχωρήσει, αλλά η Λέστερ δεν έχει υποκύψει στις πιέσεις.

Όπως αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ, η Σίτι έχει καταθέσει πρόταση 68 εκατ. ευρώ, ωστόσο κάτι τέτοιο διαψεύδεται από την ίδια τη Λέστερ, τονίζοντας πως πρώτον δεν έχει καμία πρόταση στα χέρια της και δεύτερον πως δεν πρόκειται να παραχωρήσει τον μεσοεπιθετικό της, εκτός κι αν προκύψει κάποια εξωπραγματική πρόταση.

Μάλιστα, πρόσφατα ο προπονητής της Λέστερ, Κλοντ Πιέλ, είχε δηλώσει σε περιθώριο συνέντευξης Τύπου ότι κοστολογεί τον παίκτη στα 100 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x