Stoiximan Super League

Προσπάθησε να τα... μαζέψει ο ιμάμης για το θέμα του Λίλα

Ο ιμάμης που κατέγραψε τη συνομιλία με τον Άντι Λίλα, ο οποίος χλεύαζε τον Χριστιανισμό, ζήτησε μέσω facebook συγνώμη για τον χαμό που έχει γίνει, αναφέροντας πως οι δυο τους έκαναν… πλάκα!

Ένας μικρός χαμός έχει γίνει από χθες για το θέμα του Άντι Λίλα και τον χλευασμό του για τον Χριστιανισμό. Οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένοι με τα όσα είπε ο Αλβανός χαφ και δεν αποκλείεται να τερματιστεί η συνεργασία μαζί του, ενώ ακόμη και τα Μέσα της πατρίδας του κάνουν λόγο για σκάνδαλο και ρεσιτάλ μισαλλοδοξίας από τον ποδοσφαιριστή.

Την όλη έκταση που έχει πάρει το θέμα, προσπάθησε να... μαζέψει -εάν μπορεί να γίνει αυτό- ο ακραίος ιμάμης που επισκέφτηκε τον Λίλα στο ξενοδοχείο και μετέδωσε τα όσα είπε εκείνη την ώρα μέσω facebook. Σε ποστάρισμά του στο συγκεκριμένο Μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο ιμάμης ζητάει συγνώμη για τις προσβολές που ειπώθηκαν και προσπαθεί να δικαιολογήσει τόσο τον εαυτό του όσο και τον Λίλα, αναφέροντας πως οι δυο τους έκαναν πλάκα.

Αναλυτικά το ποστάρισμά του ιμάμη

«Λαμβάνοντας υπ’ όψιν την δημοσιότητα που πήρε η συζήτηση μεταξύ εμένα και δύο φίλων παικτών της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, η οποία δημοσιεύτηκε στα media, επιτρέψτε μου να εκφράσω την μετάνοιά μου για την παρεξήγηση του σκοπού αυτής της συνομιλίας.

Ως εκπρόσωπος της πίστης του Ισλάμ, θρησκευτικός ηγέτης και πατριώτης, ποτέ δεν θα επιτρέψω οι σκέψεις μου και οι απόψεις για άλλους κληρικούς και μέλη διαφορετικών δογμάτων, να μην ακολουθούν την διδασκαλία του Ισλάμ, που διδάσκει σεβασμό και ανοχή σε μέλη άλλων θρησκειών.

Εκφράζω ακόμη την μετάνοιά μου για το πώς έγινε αντιληπτή η συζήτησή μας, η οποία είχε χιουμοριστικό χαρακτήρα, χωρίς κακή πρόθεση, γιατί τα αστεία επιτρέπονται στους εκπροσώπους της ισλαμικής πίστης.

Αρπάζοντας την ευκαιρία και ως άνθρωπος της πίστης, θέλω να εκφράσω την συγνώμη μου αν τα δικά μου λόγια ή των φίλων μου, προσέβαλαν τους Χριστιανούς φίλους μου και παράλληλα θέλω να εκφράσω την συγνώμη μου και να διαβεβαιώσω ότι ο σεβασμός μου και η εκτίμησή μου προς αυτούς, παραμένουν σταθερές».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x