Stoiximan Super League

Πρόστιμο σε Πατίτο, Χριστοδουλόπουλο από την ΑΕΚ

Δεν άφησε να περάσουν έτσι τα κρούσματα απειθαρχίας η ΑΕΚ. Η διοίκηση της ομάδας τιμώρησε με πρόστιμο τον Πατίτο για τη μπούνια στον Φιγκέιρας και τον Χριστοδουλόπουλο για την αποβολή με την ΑΕΛ.

Τα κρούσματα απειθαρχίας του Πατίτο Ροντρίγκες και του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου δεν πέρασαν ατιμώρητα τελικά. Όπως ήταν αναμενόμενο, η ΑΕΚ τιμώρησε τους δύο ποδοσφαιριστές με πρόστιμα, βάσει του εσωτερικού κανονισμού που υπάρχει στην ομάδα, με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να τους το ανακοινώνει πριν τη σημερινή προπόνηση.

Ο Πατίτο είχε χτυπήσει με μπουνιά τον Φιγκέιρας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και είχε τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές από τον αθλητικό δικαστή, ο οποίος έκανε χρήση του βίντεο! Από την άλλη, ο Χριστοδουλόπουλος είχε έναν διαπληκτισμό με τον Γιοβάνοβιτς μετά το τέλος του ματς της ΑΕΚ με την ΑΕΛ εκτός έδρας και είχε δεχτεί την δεύτερη κίτρινη και συνεπώς κόκκινη κάρτα του διαιτητή.

Υπενθυμίζεται και πως την περασμένη σεζόν, η ΑΕΚ είχε τιμωρήσει επίσης τον Ρόναλντ Βάργκας για την αποβολή του στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, με τον Βενεζουελάνο μεσοεπιθετικό να αναγκάζεται να πληρώσει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x