Stoiximan Super League

Πρόστιμο στον μετανιωμένο Μολέδο, ανοιχτό το ενδεχόμενο να μείνει!

Αλλαγή δεδομένων -πιθανότατα- στην υπόθεση Μολέδο! Ο Βραζιλιάνος συναντήθηκε με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, ζήτησε συγγνώμη, θα τιμωρηθεί βάσει του εσωτερικού κανονισμού και ίσως μείνει στον Παναθηναϊκό!

Περασμένο… ξεχασμένο το θέμα Μολέδο στον Παναθηναϊκό!

O Βραζιλιάνος αμυντικός συναντήθηκε με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Νίκο Λυμπερόπουλο, ζήτησε συγγνώμη για τη στάση του, να επικαλεστεί ψυχολογικούς λόγους, ανήμερα, μάλιστα, του κρίσιμου αγώνα με τον ΠΑΟΚ, μένοντας εκτός αποστολής και θα τιμωρηθεί, απλά, βάσει του εσωτερικού κανονισμού.

Αυτό σημαίνει, εν ολίγοις, ότι υπάρχει, πλέον, σοβαρό ενδεχόμενο ο 29χρονος να παραμείνει στο «τριφύλλι», μετά τη συνάντηση υπό μορφήν… απολογίας, που είχε με τον Λυμπερόπουλο για το παράπτωμά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μολέδο φέρεται να είπε στον «Λύμπε»: «Έπρεπε να παίξω με την ομάδα, ήταν λάθος μου».

Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι μετά και τις δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη στον ΣΠΟΡ FM, που ακολούθησαν εκείνες του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Νίκου Λυμπερόπουλου χθες, φάνηκε πως ο 29χρονος ποδοσφαιριστής θα λάβει… συγχωροχάρτι, αφού, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο προπονητής του, μιλώντας στην κορυφαία αθλητική συχνότητα, ζήτησε αμέσως συγγνώμη, καταλαβαίνοντας το λάθος του! Ο Ουζουνίδης, μάλιστα, τόνισε πως ο Μολέδο το μετάνιωσε σε χρόνο-ρεκόρ, αλλά ήταν αργά να τον συμπεριλάβει, τελικά, στην «πράσινη» αποστολή για τη «μάχη» της Τούμπας.

Όπως επισήμανε, λοιπόν, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού στον ΣΠΟΡ FM: «Είναι άλλο πράγμα να τιμωρηθεί και άλλο να του πάρουμε το κεφάλι. Ο Μολέδο το μετάνιωσε, το κατάλαβε την ίδια μέρα, ζήτησε συγγνώμη, αλλά μετά ήταν αργά. Μου είπε πως δεν αισθάνεται καλά πριν την προπόνηση, ψυχολογικά. Εγώ του είπα μπράβο για τη συμπεριφορά του στον αγώνα με τον Πανιώνιο, που έπαιζε με μάσκα. Τον λόγο που είχε στο μυαλό του δεν τον ξέρω. Πολλές φορές επηρεάζεται από καταστάσεις και οι αντιδράσεις του ήταν παρορμητικές. Του είπα πως έκανε λάθος και δεν μπορούσα να τον πάρω στην αποστολή.

Είναι κάτι που θα το δούμε μέσα στην ομάδα. Είναι άλλο να τιμωρηθεί και άλλο να του πάρουμε το κεφάλι. Θα μιλήσουμε. Έχει δείξει ότι ήθελε να παίξει τρεις μέρες πριν. Έκανε λάθος, το πώς θα το χειριστούμε είναι μέσα στην ομάδα. Δεν τελειώνεις κάποιον επειδή έκανε ένα λάθος. Όλοι κάνουμε λάθη. Το θέμα είναι να το καταλάβει και να δείξει με τη συμπεριφορά του πως είναι 100% εκεί. Για παράδειγμα, χθες ο Βιγιαφάνιες δεν μπορούσε να παίξει. Τέτοιους παίκτες θέλω. Ίσως επειδή είχε και κάτι οικογενειακά θέματα και επηρεάστηκε
».

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος, άλλωστε, δήλωσε χθες, μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ, στην κάμερα της NOVA, ότι ο Μολέδο «έκανε ένα λάθος, δεν είναι ούτε πρώτος ούτε ο τελευταίος. Υπάρχουν εσωτερικοί κανονισμοί, θα κάτσουμε σαν οικογένεια να τα συζητήσουμε και θα πάρει την τιμωρία που πρέπει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x