Ισπανία

Πρόστιμο-«χάδι» στη Βαλένθια για το μπουκάλι και… συστάσεις σε Μπαρτσελόνα

Συμβαίνουν ακόμη και στην Ισπανία… Η Βαλένθια τιμωρήθηκε με πρόστιμο μόλις 1.500 ευρώ για το μπουκάλι στο Νεϊμάρ, ενώ έγιναν συστάσεις για τη συμπεριφορά των παικτών της Μπαρτσελόνα.

Απόφαση που προκαλεί οργή στις τάξεις της Μπαρτσελόνα είναι αυτή που αφορά τη ρίψη μπουκαλιών, ένα εκ των οποίων τραυμάτισε τον Νεϊμάρ, μετά το γκολ της νίκης στο «Μεστάγια» απέναντι στη Βαλένθια.

Οι «νυχτερίδες» τιμωρήθηκαν απλώς με πρόστιμο μόλις 1.500 ευρώ, ενώ προειδοποιήθηκαν πως στην επόμενη φορά που θα γίνει κάτι αντίστοιχο θα τους επιβληθεί ποινή κεκλεισμένων των θυρών.

Σαν να μην έφτανε η ήπια ποινή στη Βαλένθια, η αρμόδια επιτροπή της ισπανικής λίγκας έκανε παρατηρήσεις στους παίκτες της Μπαρτσελόνα αναφέροντας πως η συμπεριφορά ορισμένων παικτών της ήταν προκλητική.

Συγκεκριμένα, η απόφαση αναφέρει πως «… χωρίς να δικαιολογούμε τις πράξεις ορισμένων θερμοκέφαλων, πρέπει να σημειωθεί πως ορισμένες χειρονομίες και πράξεις από μέλη της Μπαρτσελόνα στη διάρκεια των πανηγυρισμών είναι επιλήψιμες. Επίσης, ορισμένοι παίκτες προσποιήθηκαν τραυματισμό από μπουκάλι, χωρίς να τους έχει χτυπήσει. Τέτοιες πράξεις δεν πρέπει να συναντώνται σε αθλητικά γεγονότα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x