Αγγλία

«Προσωπικό πρόβλημα με τον Κλοπ ο Κουτίνιο»

Νέα διάσταση στην υπόθεση του Φιλίπε Κουτίνιο δίνει το «Sky Sports», το οποίο επικαλούμενο πηγές από την οικογένεια του Βραζιλιάνου, τονίζει ότι υπάρχουν προσωπικά θέματα του παίκτη με τον Κλοπ.

Όσο περνούν οι ώρες και ο Φιλίπε Κουτίνιο προσπαθεί να αναγκάσει τη Λίβερπουλ να τον παραχωρήσει στην Μπαρτσελόνα, όλο και θα προκύπτουν νέες αποκαλύψεις αναφορικά με τις αιτίες που οδηγούν τον παίκτη στην έξοδο.

Όπως αποκαλύπτει με νεότερο ρεπορτάζ του το «Sky Sports», ο Βραζιλιάνος θέλει να φύγει από τη Λίβερπουλ, πρώτα από όλα επειδή το δέλεαρ της Μπαρτσελόνα είναι πολύ μεγάλο και δεν μπορεί να πει «όχι» σε αυτή την προοπτική, ενώ την ίδια ώρα έχει προσωπικά θέματα με τον Γιούργκεν Κλοπ.

Επικαλούμενο μέλη της οικογένειας του Φιλίπε Κουτίνιο, το «Sky Sports» κάνει λόγο για προβλήματα με τον Γερμανό τεχνικό που έχουν μείνει πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας και έχουν πικράνει τον 25χρονο μεσοεπιθετικό.

«Ο Φιλίπε έχει προσπαθήσει πολύ σκληρά να βρει μία φιλική λύση σε αυτή την κατάσταση, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Αγαπάει πάρα πολύ την ομάδα και τους οπαδούς, αλλά όπως ο Στίβεν Τζέραρντ και ο Λουίς Σουάρες είχαν πει στο παρελθόν, η Λίβερπουλ δεν αφήνει τους παίκτες της να φύγουν με φιλικούς όρους», καταλήγει το ρεπορτάζ με την πρόταση να χρεώνεται σε λεγόμενα μέλους της οικογένειας του Βραζιλιάνου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x