Stoiximan Super League

Πρόταση από Γκεντσλερμπιρλιγκί για Μολέδο - Περιμένει κάτι καλύτερο ο Βραζιλιάνος

Ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος μετέφερε στον Ροντρίγκο Μολέδο τη μοναδική επίσημη πρόταση που έχει ο Παναθηναϊκός, αλλά ο Βραζιλιάνος ψάχνει κάτι καλύτερο για τη συνέχεια της καριέρας του.

Συνάντηση για το μέλλον του Ροντρίγκο Μολέδο είχαν σήμερα, μετά το τέλος της προπόνησης, ο Βραζιλιάνος στόπερ με τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού μετέφερε στον παίκτη τη μοναδική επίσημη πρόταση που έχουν στα χέρια τους οι "πράσινοι" και αφορά την τουρκική Γκεντσλερμπιρλιγκί. Η πρόταση είναι ύψους 500.000 ευρώ στην ομάδα και άλλα τόσα για συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μολέδο δεν... ψήνεται στο να συνεχίσει την καριέρα του εκεί, καθώς μιλάμε για ομάδα η οποία βρίσκεται πολύ χαμηλά στη βαθμολογία του πρωταθλήματος της χώρας της (17η και προτελευταία). Ο Βραζιλιάνος ψάχνει για κάτι καλύτερο.

Ο Μολέδο μίλησε με τον Διαμαντόπουλο για το ενδιαφέρον της Ιντερνασιονάλ και την πρόταση που είναι σε ισχύ και τόνισε, επίσης, ότι τις επόμενες μέρες ίσως υπάρξει και πρόταση από ακόμη μια ομάδα της Τουρκίας που θα τον ενδιέφερε.

Ακόμα το θέμα δεν έχει ξεκαθαρίσει, κάτι που θα γίνει μέσα στον Ιανουάριο. Το σίγουρο είναι ότι ο Μολέδο δεν θα κάνει προσφυγή και θα φύγει μόνο με πρόταση που θα αποφέρει και χρήματα για τον Παναθηναϊκό.

Διονύσης Δεσύλλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x