Με σχετική ανακοίνωση της, η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ ευχαριστεί τον Αντώνη Παπαδάκη για την οικονομική του βοήθεια αλλά και γνωστοποιεί ότι έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση των μετοχών της ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ευχαριστεί τον επιχειρηματία Αντώνη Παπαδάκη, για την οικονομική διευκόλυνση που έκανε στην ομάδα μας, σε μια κρίσιμη χρονική στιγμή, για να καλυφθούν άμεσες υποχρεώσεις.

H στάση του κ.Παπαδάκη και της εταιρείας που εκπροσωπεί να βοηθήσει την ομάδα μας, σε αυτή τη φάση, αποδείχθηκε ειλικρινής και τον ευχαριστούμε πολύ για αυτό.

Ηταν μια κίνηση καλής θέλησης από την πλευρά του επιχειρηματία, όπως του είχε ζητηθεί από την Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, προκειμένου να συζητήσει μαζί του, περαιτέρω συνεργασία στο άμεσο διάστημα.

Ο επιχειρηματίας και η εταιρεία που εκπροσωπεί, έχει ενημερώσει την Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ότι θα καταθέσει το επόμενο διάστημα πρόταση αγοράς του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών και έχει ήδη ζητήσει οικονομικοτεχνικό έλεγχο της εταιρείας.

Η πρόταση του, όπως και οποιαδήποτε άλλη κατατεθεί, θα διερευνηθεί με τη δέουσα σοβαρότητα από την Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και τους μετόχους».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ